marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence și Chris Pratt sunt „Pasagerii“, cea mai sexy pereche de astronauți 

Dacă e sâmbătă, e seara SF, iar filmul pregătit de Pro Cinema spune povestea unor călători în spațiu, care se trezesc cu 90 de ani înainte de-a ajunge la destinație, deci timp berechet pentru… dragoste.
Jennifer Lawrence și Chris Pratt sunt Pasagerii , cea mai sexy pereche de astronauți
Ca în fiecare sâmbătă de octombrie, de la ora 20:30 PRO Cinema va difuza un film din seria „ALIEN Saturday grid“.

Producția „Pasagerii“/„Passengers“, avându-i protagoniști pe Jennifer Lawrence și pe Chris Pratt, are o acțiune ce se desfășoară în spațiu, cu o scenografie high-tech, semnată de noinalizatul la Oscar Guy Hendrix Dyas (Inception), în care romance-ul se împletește cu momentele de extremă angoasă în fața imensității spațiului și a solitudinii, având unele similarități cu „Gravity“.

 
Într-un viitor indefinit, într-o galaxie îndepărtată, 5000 de pasageri călătoresc pe o navă spațială, cu destinația Homestead II - colonia perfectă. Este cea mai importantă migraţie din istoria omenirii. După 120 de ani de hibernare, pasagerii se vor trezi pe o altă planetă, gata pentru o nouă viață. Deși capsulele de hibernare sunt considerate infailibile și programate să se deschidă abia cu patru luni înainte de sosire, doi pasageri, Jim Preston (interpretat de Chris Pratt) și Aurora Lane (Jennifer Lawrence) se trezesc cu circa 90 de ani mai devreme. Neputând să revină la starea de hibernare, ar fi condamnați să-și petreacă toată viața pe navă, interacționând doar cu roboți.


 
Pe măsură ce avariile se țin lanț, Jim și Aurora trebuie să acționeze pentru a depista defecțiunile care pot periclita viața tuturor pasagerilor. Orice mișcare greșită le-ar putea fi fatală. Ce se întâmplă vedem pe îndelete din 23 decembrie 2016, la cinema, într-o aventură totală, care îmbină drama și acțiunea, romantismul și umorul cu imagini spectaculoase, decoruri impresionante și efecte vizuale de-a dreptul cosmice.
 
 
În rolurile secundare, Laurence Fishburne reface în „Pasagerii“ rolul de căpitan de navă din „Event Horizon“, iar Michael Sheen este un android deloc stereotipic, pe post de barman.
 
Filmul „Pasagerii“/„Passengers“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă, de la ora 20:30 și, în reluare, de la 01:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies