marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence si Leonardo DiCaprio, desemnati cei mai frumosi actori la Gala Premiior Oscar 2014

Jennifer Lawrence, nominalizata la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din "Teapa in stil american/ American Hustle", a fost desemnata, in urma unui sondaj, cea mai frumoasa actrita de la gala trofeelor Academiei de film americane.

Jennifer Lawrence si Leonardo DiCaprio, desemnati cei mai frumosi actori la Gala Premiior Oscar 2014


Leonardo DiCaprio, nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", a fost ales cel mai frumos actor de la gala trofeelor Academiei de film americane, potrivitfemalefirst.co.uk.


Jennifer Lawrence, in varsta de 23 de ani, a fost aleasa cea mai frumoasa actrita de la gala Oscar, cu 64% din voturi, fiind urmata, la mare distanta de Amy Adams (17,7%), Sandra Bullock (6,5), Cate Blanchett si Lupita Nyong'o, la egalitate (4,8%), si Julia Roberts (1,7%).


 

Leonardo DiCaprio a ocupat primul loc in acest sondaj, cu 40,1% din voturi, urmat indeaproape de Bradley Cooper (33,9%), Michael Fassbender (7,3%), Matthew McConaughey (6,8%) si Jared Leto (5,7%).


Castigatorii au fost alesi in urma unui sondaj online efectuat de site-ul Escentual.com, in randul a 1.100 de barbati si femei. La gala premiilor Oscar de duminica, trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar i-a revenit Lupitei Nyong'o ("12 ani de sclavie", de Steve McQueen), iar Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar a fost castigat de Jared Leto ("Dallas Buyer's Club", de Jean-Marc Vallée).

 

 

 

 

Jennifer Lawrence Shrader, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu. A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.


Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit, in 2013, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

 

 

 

 


In prezent, Leonardo DiCaprio poate fi vazut pe marile ecrane in filmul "Lupul de pe Wall Street", in regia lui Martin Scorsese, intr-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies