marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeremy Renner, nemultumit de rolul sau din The Avengers: ce le-a reprosat producatorilor celui mai profitabil film din 2012

Jeremy Renner este supranumit noul star de actiune al Hollywood-ulu. De la filmul independent The Hurt Locker, care i-a adus recunoastere in intreaga lume, actorul de 35 de ani a trecut la productii de actiune si populare ca Mission Impossible: Ghost Procol, The Avengers sau The Bourne Legacy. Insa, zilele trecute Renner a marturisit ca nu este deloc multumit de cum a fost prezentat Hawkeye, personajul sau in The Avengers.

Jeremy Renner, nemultumit de rolul sau din The Avengers: ce le-a reprosat producatorilor celui mai profitabil film din 2012


In ciuda succesului nebun,a  incasarilor uriase si a recenziilor mai mult decat favorabile pe care The Avengers le-a castigat in acest an, Jeremy Renner nu este deloc multumit de cum a fost prezentat personajul sau, Hawkeye.

 

"In  90% din timpul filmului nu este personajul pentru care m-am angajat. Nu asa am crezut ca va fi prezentat. Parca as fi fost resetat. Nu e nici un erou negativ, nici pozitiv, pentru ca nu e nimic credibil sau construit corect la el" a spus Renner despre Haywkeye, care inca din primele minute devina marioneta lui Loki, dupa ce acesta isi foloseste puterea pentru a pune stapanire pe creierul sau.

 

"Sa diminuezi un personaj in felul asta si sa il transformi intr-un robot si sclav pentru Loki, mi se pare ca mi-a fost limitata interpretarea. Am fost ca un terminator intr-un fel, cascadoriile au fost tari, dar in rest, nu simt ca am dat ce era mai bun din mine pentru ca nu a fost nici un fel de provocare din punct de vedere emotional sau psihic" a mai spus actorul, citat de Total Film.

Cei care au vazut filmul au comentat si ei faptulc a Hawkeye este cel mai putin vizibil personaj, povestea sa nu este deloc bine conturata si nu are un impact la fel de mare ca restul personajelor asupra publicului.

 

"Pana in final, te intrebi: el lucreaza pentru SHIELD sau nu? Sunt foarte multe intrebari fara raspunsuri, pana si pentru mine. Prezentam un nou personaj, alaturi de niste supe eroi populari si indragiti de milioane de fani, cred ca merita o poveste mai bine construita" a spus Renner in interviul acordat pentru LA Times.



 

Totusi, Renner recunoaste ca The Avengers a fost o sansa unica in cariera sa: "Chiar daca sunt lucruri care nu m-au lamurit, ma bucur enorm ca am facut parte din film. Cu siguranta exista noi moduri de a continua povestea, iar asta ma incanta" .

 

In acest moment, la nivel international, The Avengers este al treilea film din istorie ca incasari, cu aproape 1.4 miliarde de dolari. Pelicula lui Joss Whedon a depasit pragul de 1 miliard de dolari in doar 19 zile si este cel mai profitabil film din 2012.



Impresionantul blockbuster regizat de Joss Whedon despre batalia a 5 super eroi Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson)  pentru a apara Pamantul este cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Marvel si Disney.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies