marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey: actorul si-a pus sanatatea in pericol pentru noul sau film, prin ce chinuri a trecut starul de 51 de ani

La 51 de ani, Jim Carrey a impresionat cu fizicul sau in primele imagini din comedia The Incredible Burt Wonderstone, insa actorul a dezvaluit ca a trecut prin chinuri cumplite pentru a fi in forma.

Jim Carrey: actorul si-a pus sanatatea in pericol pentru noul sau film, prin ce chinuri a trecut starul de 51 de ani

In The Incredible Burt Wonderstone, Jim Carrey joaca rolul unui magician de strada, Steve Gray. Carrey a marturisit ca nu prea l-a incantat faptul ca a trebuit sa tina regim si sa faca antrenamente dure.

"Nu am fost deloc fericit la filmarile pentru The Incredible Burt Wonderstone. Regimul alimentar a fost groaznic. A trebuit sa ma mentin in forma si da, primeam mai multa atentie. Trebuie sa iti placa sa arati bine. Dar ca sa supravietuiesti mai trebuie sa si mananci. Nu e normal sa stai asa" a dezvaluit actorul pentru publicatia People. "Acum sunt iarasi asa cum imi doream, mai pufos" a glumit actorul. Actorul si-a aratat fizicul impresionant in cateva imagini din noul sau film.

 

The Incredible Burt Wonderstone este povestea iluzionistului cu acelasi nume din Las Vegas, care decide sa se asocieze cu fostul lui partener, un alt magician iscusit, Anton Lovecraft (Steve Buscemi) atunci cand in peisaj apare Steve Haines (Jim Carrey), un iluzionist de strada, gata sa ii fure gloria.

 

Jim Carrey a facut senzatie la o petrecere organizata dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar din 2013. Imaginile cu pantofii giganti in forma de picior pe care i-a purtat au facut inconjurul internetului.

 

 


Jim Carrey este total transformat: actorul poarta plete blonde si este mult mai atletic decat in alte filme din cariera sa. Insa cei care surprind cel mai mult sunt Steve Carell si Steve Buscemi, care apar in niste costume rosii hippie si poarta peruci blonde. Distributia aleasa pe spranceana are si o prezenta feminina deosebita: frumoasa Olivia Wilde, cunoscuta din serialul House M.D sau filme ca TRON: Legacy, Cowboys&Aliens sau Deadfall.

 


Filmul are un buget de aproximativ 30 de milioane de $ si reprezinta a doua colaborare dintre Jim Carrey si Steve Carell, dupa Bruce Almighty din 2003. Desi este asteptat de milioanele de fani ai celor doi mari actori de comedie, pelicula nu a fost ocolita de probleme. Produs de New Line Cinema, filmul s-a aflat in faza de proiect timp de mai multi ani,  scenariul a fost rescris de cateva ori, iar cu 2 luni inainte de inceperea filmarilor, regizorul Charles Douglas a abandonat proiectul, in aprilie, anul trecut. Dar dupa ce regizorul Don Scardino s-a alaturat echipei la inceputul acestui an, actorii au reusit sa duca la bun sfarsit  filmarile, pelicula urmand sa fie lansata in SUA in martie 2013.


 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto


Modifică setările cookies