marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey și-a dorit să facă un horror din Mai tăntălău, mai gogoman

Continuarea celebrului film „Tăntălăul și gogomanul“ ar fi putut ieși un film de groază, dacă protagonistul ar fi avut mână liberă.

Jim Carrey și-a dorit să facă un horror din Mai tăntălău, mai gogoman
La 20 de ani de la succesul comediei „Tăntălăul și gogomanul“, Jeff Daniels și Jim Carrey au reintrat în pielea personajelor Lloyd și Harry, care le-au propulsat carierele.
 
Regizorii Daniel Kwan și Daniel Scheinert au dezvăluit, pentru „The New York Post“ că Jim Carrey a vrut să creeze un film de groază inspirat din filmul original din 1994. Carrey i-ar fi abordat pe cei doi după ce a văzut filmul „Paranormal Activity“ și le-a prezentat ideea sa. 
 
„Foarte devreme în carierele noastre, Jim Carrey ne-a contactat“, și-a amintit Kwan. „Tocmai văzuse «Paranormal Activity» și ne-a întrebat: «Băieți, este un film de groază și este horror - l-ați văzut?». Iar noi am zis: «Aha, am auzit de el. Și ce e cu asta?». Iar el a spus: «Nu am văzut pe nimeni care să facă asta, dar cu comedie. Și am o idee grozavă» “.


 
Jim Carey a explicat că o parte din film a fost filmată la hotelul Stanley din Colorado - unde Stanley Kubrick și-a filmat capodopera „The Shining“. „Practic, platoul de filmare al filmului «Dumb and Dumber» era faimos ca fiind un platou bântuit“, a explicat el. „Tot timpul în care am filmat, lucrurile se rupeau, oamenii se răneau, ușile se băteau, și se simțea bântuit. Acolo vom filmat «Mai tăntălău, mai gogoman» și vreau ca voi să faceți o comedie horror cu imagini găsite pe platou. În timp ce filmăm, voi veți face un filmuleț de lung metraj, din spatele scenei, care se va transforma încet-încet într-un film de groază“. 



 
Kwan, care era entuziasmat și care făcuse și o schiță deja, a spus că el, Carrey și Scheinert au prezentat ideea lor producătorilor filmului, însă studioul nu i-a lăsat să filmeze în timp ce se turna „Dumb and Dumber To“. Jim Carrey a fost foarte dezamăgit de răspuns, dar a trebuit să se conformeze.


 
Ce a ieșit, însă, din „Mai tăntălău, mai gogoman“/„Dumb and Dumber To“ (2014) puteți vedea la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies