marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joaquin Phoenix și Mark Ruffalo, față-n față în „Reservation Road“

Destinele a doi bărbați și ale familiilor lor se intersectează în urma unui tragic accident.

Joaquin Phoenix și Mark Ruffalo, față-n față în Reservation Road
Într-o seară călduroasă de septembrie, profesorul universitar Ethan Learner (Joaquin Phoenix), soția sa, Grace (Jennifer Connelly), și fiica lor, Emma (Elle Fanning), participă la un recital. Fiul lor, Josh, în vârstă de 10 ani, cântă la violoncel - minunat, ca de obicei. Sora lui mai mică îl admiră, iar părinții lui sunt mândri de fiul lor. În drum spre casă, se opresc cu toții la o benzinărie de pe Reservation Road. 
 
În aceeași seară, avocatul Dwight Arno (Mark Ruffalo) și fiul său de 11 ani, Lucas, asistă la un meci de baseball. Echipa lor favorită, Red Sox, joacă - și, speră ei, se îndreaptă spre World Series. Dwight prețuiește timpul petrecut cu Lucas. Ducându-și fiul înapoi la fosta sa soție, Ruth Wheldon (Mira Sorvino), mama lui Lucas, Dwight se îndreaptă spre întâlnirea fatală de pe Reservation Road. 

 
Acolo, într-o clipă teribilă, se întâmplă ceva de neconceput, iar fiul lui Ethan moare sub roțile mașinii lui Dwight. Accidentul se petrece atât de repede încât Lucas aproape că nu-și dă seama, în timp ce Ethan - singurul martor - este prea conștient, în timp ce Dwight, panicat, se îndepărtează cu viteză. Poliția este chemată și începe o anchetă. Bântuiți de tragedie, ambii tați reacționează în moduri neașteptate, la fel ca și Grace și Emma. Pe măsură ce se profilează o reglare de conturi, cei doi tați sunt nevoiți să facă cele mai grele alegeri din viața lor.

 
Drama „Reservation Road“ (2007) este difuzată la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:30.


Galerie foto


Modifică setările cookies