marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

jOBS: filmul cu Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs va fi lansat in America la aniversarea a 37 de ani de la fondarea imperiului Apple

jOBS, un film despre viata si cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat in urma unui cancer in octombrie 2011, va fi difuzat in cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera marcand implinirea a 37 de ani de la fondarea Apple Computer.

jOBS: filmul cu Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs va fi lansat in America la aniversarea a 37 de ani de la fondarea imperiului Apple

Cu un scenariu scris de Matt Whiteley si o regie semnata de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezinta 30 de ani din viata cofondatorului companiei Apple, din 1971 pana in anul 2000. Filmul va fi distribuit in America de Nord de compania Open Road Films, detinuta de lanturile de cinematografe AMC Entertainment si Regal Entertainment. In pielea lui Steve Jobs va intra Ashton Kuctcher, care joaca cel mai greu rol din cariera sa. Filmul are premiera in aceasta perioada la Festivalul de Film de la Sundance, insa in cinematografele din SUA va intra abia in luna aprilie.

 

Transformarea lui Kutcher pentru cel mai greu rol al sau de pana acum este spectaculoasa, actorul fiind copia fidela a lui Steve Jobs. Actorul de 34 de ani si-a lasat barba si parul lung pentru a semana cat mai mult cu fondatorul imperiului Apple. Fanii au fost impresionati de noile imagini, Kutcher reusind sa surpinda in detaliu mimica si gesturile lui Jobs. Kutcher apare imbracat in blugii si camasa sport, asa cum obisnuia Jobs sa apara in public.

 

La randul lor, studiourile Sony Pictures au anuntat ca vor produce un alt film despre viata lui Steve Jobs, pe baza biografiei scrise de Walter Isaacson, care s-a bucurat de un succes urias in librariile americane. Scenariul acest proiect cinematografic este redactat de Aaron Sorkin, un cineast recompensat cu premiul Oscar pentru scenariul filmului "Reteaua de socializare", o pelicula ce prezinta felul in care a fost creata platforma online Facebook.


Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011. La cateva zile dupa moartea acestuia a fost facuta publica informatia ca Sony Pictures a cumparat drepturile pentru ecranizarea bigrafiei lui Steve Jobs, inainte ca volumul sa fi fost lansat. Potrivit site-ului Deadline, aceasta afacere are o valoare estimata la 1 - 3 milioane de dolari.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies