marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joe Cornish ar putea sa-l inlocuiasca pe JJ Abrams ca regizor pentru Star Trek 3. Cand vor debuta filmarile pentru unul dintre cele mai asteptate filme din urmatorii ani

Paramount Studios au gasit un inlocuitor pentru JJ Abrams pentru realizarea sequel-ului Star Trek 3.

Joe Cornish ar putea sa-l inlocuiasca pe JJ Abrams ca regizor pentru Star Trek 3. Cand vor debuta filmarile pentru unul dintre cele mai asteptate filme din urmatorii ani

Potrivit presei din Statele Unite, oficialii Paramount doresc ca Joe Cornish (Attack The Block) sa regizeze Star Trek 3. Pe lista celor despre care s-a spus ca ar putea sa-i ia locul lui Abrams au fost si Jon M.Chu (G.I. Joe: Retaliaton) si Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes).

 

Schimbarea este cu atat mai sigura, cu cat Abrams a recunoscut recent ca se va simti destul de dubios sa vada cum un alt regizor se va ocupa de realizarea celui de-al treilea film al francizei, chiar daca el va ramane in postura de producator.

 

"Va fi un gust dulce-amaraui. Oricine va regiza filmul, va fi cineva capabil si competent, astfel incat distributia si intreg proiectul sa ramana pe maini bune", a declarat JJ Abrams.

 

 

Joe Cornish si-a facut debutul ca regizor in 2011, cu Attack The Block, iar de atunci a lucrat la scenariul pentru The Adventures of tin Tin, iar in prezent colaboreaza cu Edgar Wright la productia celor de la Marvel, Ant-Man.

 

Filmarile pentru Star Trek 3 sunt programate sa inceapa in vara lui 2014.

 

Cu toate ca a fost un succes de box-office, Star Trek: Into Darkness, cel mai recent film al seriei a fost votat de catre fani drept cel mai slab film al francizei.

 

Star Trek Into Darkness a fost unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau. In distributia filmului ii regasim pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies