marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, dezlantuit complet la filmarile pentru The Lone Ranger: cum va uimi actorul intr-unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

Johnny Depp este de nerecunoscut in noul sau film, The Lone Ranger. Imaginile noi aparute cu actorul i-au facut pe fani sa arda si mai mult de nerabdare.

Johnny Depp, dezlantuit complet la filmarile pentru The Lone Ranger: cum va uimi actorul intr-unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

Imbracat si machiat precum americanii nativi si luptandu-se cu lanturi, Johnny Depp a facut impresie la filmarile pentru The Lone Ranger. Alaturi de coelgul sau Armie Hammer, au filmat o scena de actiune, in care Tonto, personajul jucat de Depp, incearca sa rupa lanturile si sa evadeze.

 

Filmarile sunt conduse de Gore Verbinski,insa proiectul a fost la un pas sa se prabueeasca. Westernul The Lone Ranger a inceput sa fie filmat in februarie 2012 in Mexic dupa ce costurile au fost taiate. Bugetul filmului trecea initial de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile Disney au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani.

 

The Lone Ranger e produs de Jerry Bruckheimer si va fi lansat pe 3 iulie 2013. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson.


The Lone Ranger este anuntat drept un western exploziv a carui actiune are loc in Vestul Salbatic. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid, care isi acunde identitatea,  si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

 

Povestea justitiarului mascat The Lone Ranger care alaturi de prietenul Tonto lupta pentru dreptate in Vestul Salbatic i-a cucerit pe americani inca din 1933 cand a fost lansata sub forma de teatru radiofonic iar 10 ani mai tarziu a ajuns un faimos serial pe TV (1949 - 1957) unde cele doua personaje erau interpretate de Clayton Moore si Jay Silverheels. Au mai existat doua tentative de a reinvia legenda lui The Lone Ranger in 1981 si in 2003 cu un serial TV care insa nu a fost bine primit de public.


Foarte multe studiouri de productie au cochetat cu ideea de a face un astfel de film: in 2002 Columbia Pictures si Classic Media anuntau ca vor sa aduca pe marile ecrane aventurile eroului creat de George W. Trendle si Fran Striker in anii '30.  Dupa ani la rand in care a stat in sertarele celor de la Disney, celebrele studiouri au anuntat ca dau unda verde proiectului in 2008 cu Johnny Depp.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies