marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp s-a transformat intr-o creatura sangeroasa. Va cuceri publicul si in rol de vampir? Imagini noi din Dark Shadows

A devenit cel mai popular pirat din filme, iar acum isi incearca norocul si in rol de vampir. Revista Empire ii incanta pe fanii lui Johnny Depp cu imagini noi din filmul Dark Shadows al lui Tim Burton.

Johnny Depp s-a transformat intr-o creatura sangeroasa. Va cuceri publicul si in rol de vampir? Imagini noi din Dark Shadows

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW CU CEI MAI POPULARI VAMPIRI DIN FILME!

 

Actorul de 48 de ani isi continua tranformarile excentice din filme. Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica.


Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green. Pentru cei care nu prea au fost convinsi de Alice in Wonderland - D Dark Shadows NU va fi 3D.


"Nu am vrut sa facem din acest film inca o extravaganta 3D. Sunt multe secvente de actiune, insa ne bazam cel mai mult pe interactiunile dintre personaje care dau umorul povestii" a declarat scenaristul Seth Grahame-Smith. Filmul se va lansa in cinema in mai 2012.


Johnny Depp
este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies