marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp ajunge in rolul unuia dintre cei mai iubiti scriitori americani. Lista celor mai excentrice roluri ale sale

Inca un rol de vis pentru Johnny Depp . Actorul de 46 de ani il va interpreta pe unul dintre cei mai iubiti scriitori americani.

Johnny Depp ajunge in rolul unuia dintre cei mai iubiti scriitori americani. Lista celor mai excentrice roluri ale sale

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP

Dupa rolurile scriitorului Hunter S. Thompson in The Rum Diary si al lui J.M. Barrie in Finding Neverland, Depp va juca intr-un un alt film biografic despre Dr. Seuss, un indragit autor american pe numele adevarat Theodor Seuss Geisel cunoscut pentru operele sale dedicate copiilor  "The Cat In The Hat," "How the Grinch Stole Christmas!," si "Green Eggs and Ham."

Filmul va fi produs de Infinitum Nihil (compania lui Depp) in colaborare cu Illumination Entertainment. Rolul pare sa se potriveasca de minune cu stilul cameleonic al lui Johnny Depp care s-a aratat de mult timp interesat de povestea autorului care a scris peste 46 de carti si care a murit de cancer in 1991.


Producatorii au dezvaluit ca filmul nu va fi unul bazat pe efecte CGI ca cele din Alice in Wonderland, filmul care a depasit pragul de un miliard de dolari incasari. Vezi aici care este topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood
 

Nu e singurul rol mare pe care actorul il va aborda in urmatorii ani. Hollywood Reporter scrie ca scenaristul Billy Ray va scrie remakeul thriller-ului "The Thin Man" pentru care Johnny Depp va lucra cu regizorul Rob Marshall. Considerat a fi unul dintre cele mai bune filme cu detectivi facut vreodata, originalul "The Thin Man" i-a avut in rolurile principale pe William Powell si Myrna Loy. Filmul este bazat pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Dashiell Hammett.


Peste o luna Johnny Depp  isi va lansa The Rum Diary, in care joaca pentru a doua oara un personaj inspirat de Hunter S. Thompson. Filmul ajunge in Romania pe 25 noiembrie 2011.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies