marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp intr-un western cu un buget gigantic: la cati bani a renuntat pentru rolul din The Lone Ranger

Vesti bune pentru Johnny Depp care a primit unda verde de la Disney pentru a incepe filmarile la westernul The Lone Ranger, anulat acum o luna din cauza bugetului enorm.

Johnny Depp intr-un western cu un buget gigantic: la cati bani a renuntat pentru rolul din The Lone Ranger

Acum o luna cei de la Disney spuneau stop proiectului la care unul dintre cei mai profitabili actori ai momentului, Johnny Depp, visa de ani de zile. Bugetul filmului trecea de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani ( vezi Cowboys & Aliens).

Pana la urma se pare ca cei de la Disney au ajuns la o intelegere cu actorul care le-a bagat cei mai multi bani in conturi in ultimii 10 ani, Johnny Depp si cu regizorul Gore Verbinski. Filmul va costa pana in 215 milioane de dolari iar producator va fi Jerry Bruckheimer alaturi de compania lui Depp.  Citeste si: 8 filme au depasit in istorie pragul de UN miliard de dolari: Johnny Depp e cel mai mare star de box office 

The Lone Ranger este anuntat drept un western exploziv. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid care isi acunde identitatea si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.
 


Filmarile vor incepe in februarie 2012. "Stiam ca bugetul va fi o problema mare si anticipam ca filmul va fi in stand-by pentru o perioada. Am mai facut ajustari ale  bugetului si am ajuns la un acord" a declarat Johnny Depp care isi promoveaza in aceasta perioada cel mai recent film al sau -The Rum Diary. Filmul ajunge in Romania pe 25 noiembrie 2011.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies