marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jonah Hill infrunta lumea murdara a afacerilor alaturi de Leonardo DiCaprio in "The Wolf of  Wall Street": ce rol inedit va avea in al cincilea film marca Scorsese-DiCaprio

Dupa ce anul trecut i-a cucerit pe toti cu interpretarea sa din Moneyball, Jonah Hill este gata de o noua colaborare de exceptie. Actorul a trecut de la un coleg de platou celebru, Brad Pitt, la Leonardo DiCaprio, alaturi de care va juca in "The Wolf of Wall Street", noul proiect Scorsese-DiCaprio.

Jonah Hill infrunta lumea murdara a afacerilor alaturi de Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street : ce rol inedit va avea in al cincilea film marca Scorsese-DiCaprio

Nominalizat la Oscar la editia din 2012 pentru  rol secundar in  Moneyball, Jonah Hill a trecut imediat pe lista tinerelor talente, dovedind ca capabil de mult mai mult, pana acum obisnuindu-si fanii cu roluri de comedie.
 

 

Astfel, actorul de 28 de ani a ajuns in cea de-a cincea colaborare marca Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio. The Wolf of Wall Street este inspirat din romanul  cu acelasi nume scris de Jordan Belfort, in care acesta si-a scris memoriile. Filmul se va concentra pe viata plina de succese si esecuri ale lui Belfort pe Wall-Street, dar si viata sa personala tumultoasa, marcata de petreceri, alcool si  droguri.


 

Conform Hollywood Reporter, Hill ar trebui sa joace rolul lui Danny Porush, cel mai bun prieten si partenerul de afaceri al lui Belfort (Leonardo DiCaprio). Porush va ajunge sa isi paraseasca meseria de vanzator de mobila pentru a-si cladi o cariera in domeniul financiar, descoperind astfel lumea intunecata de pe Wall-Street.


Fanii s-au bucurat sa vada ca Hill primeste din ce in ce mai multe oferte bune, iar dupa intepretarea sa din Moneyball, toata lumea se asteapta sa vada o noua partitura de exceptie din partea tanarului actor.

 

Filmarile vor incepe in august, in New York, iar DiCaprio se va implica si ca producator prin intermediul companiei sale Appian Way. Martin Scorsese sarbatoreste 60 de ani de cariera, fiind cel mai prolific regizor din cinematografia americana. Printre filmele sale care au facut istorie se numara Taxi Driver, Goodfellas, The Departed, Raging Bull, Casino, Gangs of New York .

 


 

In cei 60 de ani de cariera a devenit unul dintre cei mai premiati si aclamati regizori din istorie si continua si astazi sa isi surprinda fanii. Anul trecut, Scorsese a lansat Hugo, primul sau film 3D din cariera, despre care James Cameron a spus ca este cel mai bun film 3D facut vreodata. Hugo a primit 11 nominalizari la Oscar si a castigat 5 statuete.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies