marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jonathan Rhys Meyers: actorul din The Tudors, dorit in Star Wars: Episodul VII

Noua franciza Star Wars este cel mai discutat subiect in ultimele luni pe internet. Dupa ce au aparut zvonuri si informatii confirmate despre revenirea unor actori din seria originala, a fost vehiculat si primul nume nou pentru urmatoare trilogie: Jonathan Rhys Meyers.

Jonathan Rhys Meyers: actorul din The Tudors, dorit in Star Wars: Episodul VII

Jonathan Rhys Meyers este primul nume vehiculat pentru noua trilogie Star Wars, care va debuta pe marile ecrane in 2015, cand se va lansa primul film, scrie HitFix. Pana acum singurele informatii confirmate oficial sunt cele ca J.J. Abrams va semna regia primului film si scenariul va fi scris de  Michael Arndt, urmand ca Mark Hamil, Carrie Fisher si Harrison Ford sa aiba aparitii cameo.

Informatia a fost dezvaluita de Latino Review’s El Mayimbe, care in trecut a mai oferit informatii in premiera, ce s-au dovedit a fi adevarate ulterior. Meyers, cunoscut cel mai mult din serialul The Tudors/Dinastia Tudorilor, unde l-a interpretat pe Henry al XVII-lea,  nu a mai jucat pana acum in nici o franciza si a avut o scurta aparitie in Mission: Impossible III, regizat de J.J. Abrams.
 

 


Acum, actorul se pregateste se lanseze pe micile ecrane serialul Dracula, produs de NBC in care actorul joaca rolul principal, al contelui Dracula. In toamna, fanii il vor putea vedea pe maril ecrane in The Mortal Instruments: City of Bones, alaturi de Lily Collins.

 

Potrivit specialistilor, noul proiect va contribui la revigorarea industriei cinematografice britanice, care a cunoscut anul trecut un moment deosebit de fast gratie succeselor de box office realizate de cele mai recente filme din francizele "James Bond" si "Harry Potter".


Franciza "Star Wars" a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.


Galerie foto


Modifică setările cookies