marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.J.Abrams, regele unei galaxii indepartate: regizorul a vorbit  despre pasiunea pentru Star Wars, cum va arata noul film din franciza Razboiul Stelelor

La cateva saptamani dupa ce a fost anuntat ca regizorul primului film din noua serie Star Wars, produsa de Disney, J.J. Abrams a vorbit pentru prima data despre intentiile sale. Cei de la Yahoo il numesc noul stapan al unei galaxii indepartate, si, cu toate ca nu dezvaluie prea multe despre noul film, fanii ar putea fi incantati de noua sa viziune indrazneata.

J.J.Abrams, regele unei galaxii indepartate: regizorul a vorbit despre pasiunea pentru Star Wars, cum va arata noul film din franciza Razboiul Stelelor

“Cu toate ca n-am fost niciodata fan Star Trek, am simtit ca exista o versiune a seriei care m-ar putea entuziasma, despre care as putea crede <<Asta e cool, e ok, as vrea sa vad asta>>. Cu Star Wars simt ca as putea identifica o pasiune pentru ce-as vrea sa vad iar si acesta este un loc incredibil de a incepe un proiect. Filmele, lumea n-ar putea fi reprezentate diferit, dar ei impart sentimentul ca inca exista ceva minunat. “ a spus regizorul, citat de Yahoo.

J.J. Abrams explica si de ce a refuzat initial oferta de a fi regizorul noului film Star Wars: “In prima faza, ma gandeam ca lucrez la filmul Star Trek si nu as fi putut accepta. Dar timpul a trecut si am aflat mai multe despre film, ajungand intr-un loc unde simteam ca ce-a fost mai greu a trecut. Asadar, cand am intalnit-o pe Kathy Kennedy am reusit sa ma implic in discutia despre film de indata ce aceasta a inceput. Pot spune ca Steven [Spielberg] a fost foarte incurajator in legatura cu Star Wars. E amuzant pentru ca am vorbit cu el despre asta si s-a dovedit ca el stia tot timpul acesta.”

 

 
 
In varsta de 46 de ani, Jeffrey Jacob Abrams este un producator si regizor cunoscut pentru filme din genul actiune si science fiction. A creat seriale ca Alias (2001–2006), Lost (2004–2010) pentru care a luat doua premii Emmy ( a regizat si produs serialul alaturi de Jeffrey Lieber, Damon Lindelof), Fringe (2008–2013), Undercovers (2010).
 
 
Ca regizor se lauda cu Mission: Impossible III (2006), Star Trek (2009) si Super 8 (2011). Disney l-a ales pentru a face debutul noii trilogii Star Wars, desi are doua 4 lungmetraje regizate Desi este inca devreme pentru a sti in ce directia o va lua Razboiul Stelelor partea a 7-a, in ultimele luni zvonurile i-au incins pe fani. George Lucas planuia acest film inca de la inceperea productiei primului film al seriei, Star Wars (1977), redenumit ulterior, Star Wars: Episode IV - A New Hope. Lucas avea in vedere nu doua, ci patru trilogii, planificandu-le pe parcursul a mai bine de patru decenii. Revista Hollywood Reporter a scris ca urmatoarea trilogie va fi cronologic plasata dupa evenimentele din filmul Return of The Jedi din 1983.
 
 
 
 
 
Vechile staruri ale seriei ar putea reveni in Star Wars, inclusiv Harrison Ford, care a dat de inteles ca e gata sa reia rolul lui Han Solo. Odata cu Ford, care are 70 de ani, s-au aratat deschisi fata de noile planuri si Mark Hamill (Luke Skywalker) si Carrie Fisher (Leia) in varsta de 61 de ani si 56 de ani. Star Wars: Episode VI care se va lansat in 2015 este produs de Kathleen Kennedy si are un scenariu semnat de Michael Arndt care a castigat Oscarul in 2007 pentru cel mai bun scenariu original cu drama Little Miss Sunshine, o poveste emotionanta cu Steve Carell si Abigail Breslin.
 
 
 
Daca vreti sa veti o idee cum va arata noua trilogie Star Wars, cel putin vizual, sunteti obligati sa nu ratati in acest an Star Trek: Into Darkness. In vara lui 2013, J.J. Abrams aduce pe marile ecrane un nou capitol din franciza Star Trek. Filmul ajunge in Romania pe 17 mai 2013.
 
 
 
 
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies