marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law, cu barba si taieturi pe fata: cat de mult s-a schimbat actorul britanic pentru filmul Dom Hemingway

Jude Law continua filmarile la pelicula Dom Hemingway. Actorul britanic a fost surprins pe strazile din Londra intr-o ipostaza inedita.

Jude Law, cu barba si taieturi pe fata: cat de mult s-a schimbat actorul britanic pentru filmul Dom Hemingway


Fara aere de vedete, actorul de 39 de ani si-a luat pranzul impreuna cu colegii de pe platou chiar pe jos, renuntand la rulota sau la  un cadru elegant. Insa, Jude este greu de recunoscut dupa ce si-a lasat barba, si-a schimbat coafura si apare taiat pe frunte.


In film, actorul joaca rolul unui spargator de seifuri, care este eliberat dupa 12 ani de puscarie si pleaca in Franta dupa seful lui, de la care vrea sa recupereze banii ce i se cuvin. 


Actorul mexican Demian Bichir nominalizat la Oscar anul acesta va juca rolul fostului sef al lui Jude Law, in timp ce Emilia Clark, cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Game of Thrones, va juca rolul fiicei lui Jude Law. Din distributie face parte si frumoasa romanca Madalina Ghenea, in rolul iubitei lui Jude Law. Saptamana trecuta actrita a fost si ea surprinsa pe platourile de la  Dom Hemingway.

 

 


Dom Hemingway va avea premiera in 2013. Dom Hemingway este primul lungmetraj semnat de Richard Shepard de la “The Hunting Party” din 2007.

 


Intre timp, actorul va putea fi vazut in rolul lui Alexei in Anna Karenina, proiectul ambitios regizat de Joe Wright, unde va juca alaturi de frumoasa Keira Knightley.

Filmul readuce pe ecrane povestea tragica a Annei Karenina (Keira Knightley) care, desi e maritata cu un barbat aristocrat, mult mai in varsta decat ea, Alexei (Jude Law) isi da frau liber pasiunii pentru un ofiter indraznet, tanarul conte Vronski (Aaron Johnson). Ea isi sacrifica astfel copilul si se implica intr-o aventura, care atunci cand devine publica, o stigmatizeaza in inalta societate moscovita.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies