marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Opt moduri de a iubi cu Keira Knightley. Actrita si-a luat adio de la faimoasa rochie din filmul Anna Karenina

Mai sunt 4 luni pana la premiera din Romania a filmului Anna Karenina cu Keira Knightley, Jude Law si Aaron Taylor-Johnson (25 ianuarie 2013). Pana atunci eroina din ecranizarea dramei lui Lev Tolstoi iti arata 8 moduri de iubire pe care Anna Karenina le va aduce pe ecrane cu ajutorul a 8 postere lansate de Yahoo!.

Opt moduri de a iubi cu Keira Knightley. Actrita si-a luat adio de la faimoasa rochie din filmul Anna Karenina


"Exista atatea feluri de a iubi cate inimi sunt", spunea marele scriitor Lev Tolstoi. De la iubirea romantica, la cea interzisa, la cea materna sau la cea scandaloasa Anna Karenina promite sa fie o ecranizare cum nu ai mai vazut a celebrului triunghi amoros scris de Tolstoi. Keira Knightley a lansat pentru Yahoo 8 postere noi din filmul regizat de cineastul britanic Joe Wright in care explica diferitele relatii din film.

Plasata in Rusia secolului al XIX-lea pelicula ilustreaza o controversata poveste de dragoste intre Anna Karenina si influentul Conte Vronski. Karenina este multumita de viata linistita pe care o duce alaturi de sotul sau Alexei Karenina, dar gaseste adevarata fericire in bratele frumosului ofiter Vronski. Pentru iubire ea alege sa renunte la familie si la pozitia sociala. In rolurile principale ii regasim si pe Jude Law si Aaron Taylor-Johnson, care vor fi partenerii Keirei. O alta poveste de dragoste prezenta in film va fi cea dintre Alicia Vikander - Kitty si Domhnall Gleeson - Levin, un alt cuplu celebru al lui Tolstoi.


Keira Knightley si-a luat adio de curand si de la faimoasa rochie visinie pe care Anna Karenina o poarta in film. Actrita a pozat alaturi de rochia creata de designerul Jacqueline Durran, in Victoria and Albert Museum din Londra, unul dintre cele mai mari muzee de arte decorative si design din lume.

Regizorul Joe Wright a ales sa creeze o versiune expresionista a personajului si nu o drama conventionala. Pelicula a fost deja laudata pentru costumele ei deosebite, doar Keira Knightley purtand rochii si bijuterii de peste 2 milioane  de dolari.








Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies