marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts și legătura ei specială cu India în Mănâncă, roagă-te, iubește

Unul dintre iconicele filme ale celebrei roșcate de la Hollywood a fost, de fapt, o reîntoarcere a ei în cele mai dragi locuri din zona Indiei.

Julia Roberts și legătura ei specială cu India în Mănâncă, roagă-te, iubește
Nu ai cum să nu iubești filmul „Mănâncă, roagă-te, iubește”/„Eat, Pray, Love”! Nu, atunci când firul narativ te poartă în peisaje de vis, iar personajele, interpretate de actori celebri precum Julia Roberts, James Franco și Javier Bardem, ne oferă conversații interesante.
 
Ceea ce nu știți este că Julia Roberts nu descoperea acele locuri prima oară, ci se reîntorcea acolo după ce familia ei, inclusiv gemenii săi, Hazel și Phinnaeus, care aveau atunci 5 ani, și mezinul ei, Henry, care avea doar 3 ani, a fusese pentru o perioadă mai lungă chiar acolo.


 

„Ei bine, lucrul amuzant este că tocmai fuseserăm în India, deoarece soțul meu (fotograful Danny Moder) tocmai lucrase acolo în ianuarie, iar filmările au avut loc în octombrie
”, a explicat Julia Roberts în cadrul unui interviu pentru „The Hollywood Reporter”.Deci, fusesem în Jaunpur și Agra și în toate aceste locuri, Goa. Am fost prin toată țara. Și copiilor le-a plăcut la nebunie. Așa că, atunci când le-am spus că ne întoarcem, au fost foarte încântați. Am mers în toate locurile în care nu mai fusesem până atunci.”



 

Interesant este că, dintre toate acele atracții care erau familiare, poate cel mai notabil a fost elefantul, care joacă un rol cheie în film. „De fapt, elefantul cu care am filmat scena... este elefantul pe care Phinnaeus și cu mine l-am călărit în ianuarie în Jaunpur. Când am traversat ashramul și am văzut acel elefant, mi-am spus: «Îl cunosc pe acel elefant» și chiar era același elefant!”, a mai spus amuzată actrița, pentru care filmul regizat de Ryan Murphy nu e doar una dintre producțiile de referință din cariera sa, ci și o amintire plăcută a unor locuri în care a fost în vacanță cu familia sa.


 
Filmul „Mănâncă, roagă-te, iubește“/„Eat Pray Love“ (2010) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies