marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jurassic World, cel mai mare record pentru un film, la debut, pe plan mondial: cum a inrosit box-office-ul si ce suma fabuloasa a obtinut

Filmul "Jurassic World" si dinozaurii sai terifianti au doborat recordul mondial al incasarilor unui film la o lansare de weekend, depasind pentru prima data pragul de jumatate de miliard de dolari, relateaza Agerpres.

Jurassic World, cel mai mare record pentru un film, la debut, pe plan mondial: cum a inrosit box-office-ul si ce suma fabuloasa a obtinut

Cu 511,8 milioane de dolari incasati deja in intreaga lune, mai ales cu cele peste 100 de milioane din China - potrivit cifrelor publicate duminica de Boxofficemojo.com - noul episod din aceasta serie creata de Steven Spielberg doboara recordul inregistrat in 2011 de filmul 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' care a avut la lansare incasari de 483 de milioane de dolari.

Actiunea filmului 'Jurassic World', co-produs de Steven Spielberg, care a realizat primele doua filme din serie in 1993 si 1997, se petrece din nou in insula-parc de atractii cu dinozauri. Pentru a spori atractia, cercetatorii creeaza in laborator un nou hibrid de proportii colosale. Ucigas si viclean, 'Indominus Rex' reuseste sa scape din laborator si sa semene teroarea in insula.

 

Amatorii de brontozauri nu vor fi dezamagiti: animatiile sunt extrem de reusite cu pradatori zburatori, monstri marini, masini de ucis galopante si chiar holograme. Pe site-ul rottentomatoes.com, filmul a primit critici pozitive in proportie de 70% din partea criticilor de cinema - care ii lauda caracterul de "divertisment eficient".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies