marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kanye West: Pacific Rim este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Cum l-a impresionat super productia cu roboti

Desi era considerat unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Pacific Rim nu a impresionat criticii, insa a reusit sa obtina publicitate gratuita din partea uneia dintre cele mai cunoscute vedete din SUA.

Kanye West: Pacific Rim este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Cum l-a impresionat super productia cu roboti

 

Productia lui Guillermo del Toro a primit comentarii negative in presa de specialitate, iar numarul de spectatori care pare interesat sa vada filmul se anunta a fi destul de scazut in raport cu asteptarile.

 

Insa cei de la Legendary Pictures si Warnes Bros., studiourile care s-au ocupat de realizarea filmului, ar trebui sa-i multumeasca lui Kanye West pentru publicitatea pe care a facut-o.

 

 

 

 

Dupa ce a vazut filmul in cadrul unei vizionari particulare, rapper-ul american s-a declarat extaziat de productia lui del Toro si a tinut sa-si exprime impresiile pe contul personal de twitter unde are peste 9 milioane de urmaritori. "Am vazut Pacific Rim si pot spune fara nici o indoiala ca este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Nu este un alt film despre roboti. Guillermo del Toro este un maestru", a scris acesta.

 

 

 

Pacific Rim, care are un buget de peste 180 de milioane de dolari, a fost descris ca fiind o productie care va avea soarta lui Battleship, anuntandu-se ca o dezamagire pentru box-office-ul din aceasta vara.

 

Regizat de Guillermo del Toro  Pacific Rim este un science fiction ce aduce pe marile ecrane un razboi roboti vs. monstri. Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju ( un soi de Godzilla)  se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand. Pentru a le tine piept, oamenii au inventat arme pe masura: roboti uriasi – Jaggeri – controlati in mod simultan de doi piloti, ale caror minti sunt interconectate printr-o punte neurala. In ciuda tuturor eforturilor, infrangerea pare iminenta, iar singura speranta a locuitorilor de pe Terra o reprezinta doi eroi neobisnuiti – un fost pilot a carui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) si un viitor pilot-femeie ale carui calitati nu au fost inca testate (Rinko Kikuchi) .

 

Pacific Rim va avea lansarea oficiala pe 12 iulie, in aceeasi zi cu comedia lui Adam Sandler, Grown Up 2.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies