marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet: actrita va juca in Divergent, noul film pentru adolescenti al celor de la Summit Entertainment dupa The Hunger Games

Actrita britanica Kate Winslet va juca in filmul "Divergent", bazat pe romanul omonim pentru adolescenti si tinerii adulti.

Kate Winslet: actrita va juca in Divergent, noul film pentru adolescenti al celor de la Summit Entertainment dupa The Hunger Games

Galerie foto: Cariera lui Kate Winslet in 50 de imagini

 

Potrivit reprezentantilor studiourilor Summit Entertainment, Kate Winslet, in varsta de 37 de ani, va interpreta rolul Jeanine Matthews, o femeie rece si neplacuta, in acest film distopic, a carui actiune este fixata intr-un viitor indepartat.


Actiunea din filmul "Divergent", ce are la baza primul volum dintr-o trilogie de Veronica Roth, se petrece intr-o societate divizata in cinci grupuri, definitorii pentru felul in care o persoana isi traieste viata.


Oamenii din grupul "Abnegation" ("Abnegatie") sunt altruisti, in timp ce oamenii din grupul "Erudite" ("Eruditie") sunt devotati cunoasterii. Personajul jucat de Kate Winslet va fi liderul grupului "Erudite", au anuntat joi reprezentantii studiourilor Summit Entertainment.


Din distributia acestui proiect cinematografic au fost anuntate numele altor doi actori: Shainele Woodley, in varsta de 21 de ani, si britanicul Theo James, in varsta de 28 de ani.


"Divergent", ce va fi lansat pe marile ecrane in martie 2014, reprezinta cel mai recent roman pentru adolescenti care este adaptat pentru marele ecran, dupa francizele extrem de profitabile "The Twilight Saga" si "The Hunger Games".


Cele cinci filme din seria "Twilight", care prezinta povestile de dragoste dintre vampiri, oameni si varcolaci, au generat incasari de 3,3 miliarde de dolari pe plan mondial, impunand compania Summit Entertainment pe harta marilor studiouri de la Hollywood.

Studiourile Lions Gate Entertainment, care au achizitionat Summit Entertainment cu 412 milioane de dolari in 2012, au lansat "The Hunger Games" in martie 2012, un film care a obtinut incasari de 690 milioane de dolari.
Urmatorul opus din franciza "The Hunger Games" va fi lansat in acest an in luna noiembrie.

O alta adaptare cinematografica a unui roman pentru adolescenti - cu personaje supranaturale si teme distopice -, intitulat "The Mortal Instruments: City of Bones", va fi lansat in august.


Kate Winslet, in varsta de 37 de ani, este cunoscuta pentru filme ca "Titanic","Ratiune si simtire", "The Reader", "In cautarea taramului pierdut". Kate Winslet a primit in 2009 Oscarul, dar si premiul BAFTA pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", precum si un Glob de Aur pentru prestatia din "Nonconformistii/ Revolutionary Road".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies