marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet, intr-un pictorial provocator pentru Harper's Bazaar: actrita a dezvaluit cum i-a schimbat viata divortul de regizorul Sam Mendes

Frumoasa Kate Winslet a pozat provocator pentru revista Harper's Bazaar. La 37 de ani, actrita ramane una dintre cele mai seducatoare actrite din lume.

Kate Winslet, intr-un pictorial provocator pentru Harper s Bazaar: actrita a dezvaluit cum i-a schimbat viata divortul de regizorul Sam Mendes

Galerie foto: Cariera lui Kate Winslet in 50 de imagini

 

Actrita britanica Kate Winslet a declarat  intr-un interviu acordat editiei din aprilie a publicatiei Harper’s Bazaar, ca in ultimii patru ani a ajuns sa se cunoasca mai bine si ca este pregatita pentru o noua etapa in viata ei.

Am invatat multe despre mine, mai ales in ultimii patru ani. Cred ca acum pot vedea lucrurile mult mai clar, pot sa-mi dau seama cum experientele din trecut m-au transformat in ceea ce sunt astazi si sunt recunoscatoare pentru asta", a declarat actrita pentru revista britanica, informeaza Daily Mail.


Kate Winslet a realizat un pictorial pentru editia din aprilie a publicatiei Harper’s Bazaar, demonstrand ca este intr-o forma fizica de invidiat. "Acum ma simt pregatita pentru o noua etapa. Stiu ce am de facut si sunt sigura ca pot sa o duc la capat. Nu voi renunta, iar daca totusi voi avea indoieli, voi trece peste ele. Are sens ce spun? Poate ca nu...", a mai spus actrita.

 


 

Kate Winslet a fost o preferata a criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot. Kate Winslet si Sam Mendes, care s-au despartit la inceputul anului 2010, dupa o casnicie de sapte ani, au un fiu, Joe, si au crescut-o impreuna pe Mia, fiica actritei britanice cu primul ei sot, regizorul Jim Threapleton.

In decembrie 2012, Kate Winslet s-a casatorit pentru a treia oara. Alesul ei a fost Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson. Cei doi erau impreuna din toamna anului 2011. Actrita britanica a inceput sa studieze teatrul la 11 ani, iar la 12 ani a filmat pentru o reclama la cerealele Sugar Puff, realizata de regizorul Tim Pope, care a declarat ca "aceasta deborda de naturalete chiar de la inceput".

 

 

 

Winslet, in varsta de 37 de ani, a aparut toples in rolul Rose DeWitt Bukater, in blockbusterul din 1997 "Titanic". Desi sustine ca este constienta de micile ei "imperfectiuni", Kate Winslet nu ezita sa apara in scene sexy pe marele ecran. Actrita britanica are deja o serie interminabila de filme in care si-a dezgolit trupul (Heavenly Creatures, Holy Smoke, Quills, Iris, Little Children) si cu care a reusit sa impresioneze critica.  Cel mai recent succes notat cu Oscar a fost The Reader (2008), iar 4 din cele 6 nominalizari la Oscar din portofoliul ei apartin unor interpretari de personaje care se si dezbraca.



In 2011,  actrita a renuntat la haine si in serialul de televiziune "Mildred Pierce". Ea sustine ca este multumita cu aceste roluri pentru ca felul ei relaxat de a aborda scene ce implica nuditate le face pe celelalte femei sa se simta si ele confortabil in pielea lor. "Arat ca ceilalti oameni de pe strada. Nu am sani perfecti, nu am celulita zero - bineinteles ca am celulita! - si sunt o femeie cu forme. Daca acest lucru le face pe femei sa se simta mai puternice, atunci cu atat mai bine", a spus actrita britanica, citata de thesun.co.uk.

 

Kate Winslet a primit premiul Oscar pentru rolul din drama "Cititorul/ The Reader" (2008) dupa alte cinci nominalizari anterioare. Actrita britanica a primit de curand Ordinul Imperiului Britanic in rang de Comandor pentru servicii deosebite aduse cinematografiei britanice.  Detine recordul de a fi cea mai tanara actrita care a primit patru nominalizari la Premiile Oscar inainte de a implini 30 de ani pentru rolurile din "Ratiune si simtire", "Titanic", "Iris" si "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies