marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet s-a transformat in Elizabeth Taylor. Motivul pentru care se aseamana cu una dintre cele mai frumoase femei din lume

Kate Winslet ii aduce un omagiu legendarei actrite, Elizabeth Taylor intr-un pictorial superb pentru revista V.

Kate Winslet s-a transformat in Elizabeth Taylor. Motivul pentru care se aseamana cu una dintre cele mai frumoase femei din lume

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Actrita de 35 de ani care si-a lansat recent thrillerul Contagion  a vorbit despre femeia care a inspirat-o in cariera si care s-a stins in acest an - Elizabeth Taylor.


"M-a impresionat curajul ei. Astazi actorii si actritele pot schimba multe reguli, insa in vreme ei, erau asteptari stricte despre cat de glamour trebuia sa fie un star" a declarat actrita.


"A fost o femeie puternica din toate punctele de vedere, nu doar emotional, ci si psihic si cred ca ma aseman cu ea la acest capitol. A reusit sa-si ascunda foarte bine vulnerabilitatile" a mai povestit actrita care a discutat si despre scenele nud de sex cu Guy Pearce din miniseria Mildred Pierce.


"Urasc (scenele de nuditate, n.r.)! Totusi, sa nu fiu inteleasa gresit, pur si simplu merg inainte si spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» si pac!.Daca te plangi de aceste scene sau le taraganezi, nu vor disparea pur si simplu. Este un lucru profund bizar",a declarat actrita care a primit un Oscar in 2008 pentru The  Reader.
 



"In Contagion nu am deloc un rol glamour, insa am avut o sansa incredibila de a lucra cu regizorul Steven Soderergh. Am avut foarte multe de invatat de la el, ii admir munca de foarte mult timp.

De asemenea admir riscurile pe care si le asuma ca regizor. Cand am fost intrebata deca vreau sa fiu intr-un film cu o distributie minunata ( Jude Law, Marion Cotillard, Jennifer Ehle, Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Lawrence Fishbourne) trebuia sa fiu nebuna sa refuz" a explicat Kate.

Contagion prezinta pericolul prin care trece o societate a viitorului, amenintata cu disparitia din cauza unei pandemii, provocata de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime.
 


Sursa foto: V Magazine
 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies