marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în „Muntele dintre noi“, difuzat în seara aceasta la Pro Cinema

Actriţa nu este la prima ei scenă erotică, dar e prima în braţele unui bărbat de culoare.

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în Muntele dintre noi , difuzat în seara aceasta la Pro Cinema
Pelicula este bazată pe romanul cu același nume al autorului Charles Martin şi urmărește povestea a doi străini, Ben Bass (Idris Elba) și Alex Martin (Kate Winslet), care sunt obligați să coopereze, în timp ce încearcă să supraviețuiască unui accident de avion în Rezervaţia Naturală Uinta, din Ohio.
 
Povestea lor începe într-o noapte furtunoasă, pe aeroportul din Salt Lake City, de unde decolează un avion particular avându-i la bord, alături de pilot, pe medicul Ben Payne, un foarte bun chirurg, care trăiește o mare durere pricinuită de despărțirea de soția să, și Ashley Knox, o tânăra scriitoare de succes, aflată în drum spre locul în care urmează să se căsătorească. Avionul care îi transporta se prăbușește în sălbăticia unui ținut muntos îndepărtat și ostil, iar Ashley și Ben se trezesc dintr-o dată în situația de a lupta pentru supraviețuire. 
 
Pe muntele necruțător, pe măsură ce zilele se transformă în săptămâni, rănile fizice suferite de cei doi se vindecă, însă aceștia sunt siliți să se confrunte cu adevăruri surprinzătoare, care dor. Conversațiile intime dintre cei doi, precum și încrederea pe care fiecare o are în celălalt, dă naștere unei legături sufletești deosebit de puternice, 
care culminează cu o relaţie intimă – fanii lui Kate Winslet şi ai lui Idris Elba vor vedea scene fierbinţi de la acest cuplu de megastaruri.
 
În cele din urmă, aflați pe punctul de a pierde lupta pentru supraviețuire, Ben şi Alex reușesc să conceapă un plan pentru a scapă din sălbăticie, dar, cu toată disperarea cu care luptă pentru a se salva, nu pot să nu se întrebe ce se va întâmplă cu puternică legătură sufletească dintre ei, o dată ce fiecare va reveni la viața sa de dinainte.

Winslet nu este la prima scenă erotică, dar e prima în braţele unui bărbat de culoare şi scenele în care apare goală sau îmbrăcată sumar ilustrează siguranţa ei de sine.
 


Chiar la premiera filmului, Kate relata cum văzuse iniţial perspectiva de a filma cu musculosul actor de Hollywood: „Eram încântată. Nu ştiu cum să spun altfel“.


La rândul lui, Idris Elba a relatat publicației dailymail.co.uk că a trăit pe platourile filmului The Mountain Between Us provocări precum acelea ale unei relaţii adevărate.

Filmul „Muntele dintre noi“ este difuzat astăzi la Pro Cinema, de la ora 20.30 şi în reluare de la 00.45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies