marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katie Holmes: revista GQ a numit-o una dintre cele mai sexy femei ale mileniului

Katie Holmes se numara printre vedetele numite de revista GQ drept cele mai mai sexy femei ale mileniului. Astfel Katie Holmes li se alatura lui Mila Kunis sau Beyonce.

Katie Holmes: revista GQ a numit-o una dintre cele mai sexy femei ale mileniului

Ultimul deceniu i-a adus lui Katie Holmes mai multa celebritate decat spera. Casatoria cu Tom Cruise (si divortul de starul american), serialul Dawson Creek si aparitia in filmul Batman Begins i-au creat o popularite imensa actritei de 34 de ani.
 


 


Insa, cei de la GQ au fost impresionati de o scena de acum 13 ani, cand actrita a renunta la haine in filmul The Gift, regizat de Sam Raimi, in care au mai jucat Cate Blanchett si Keanu Reeves. Actrita are un rol mic si a incercat mereu sa uite acel moment, in care apare goala pe ecrane.

Katie Holmes, care a divortat recent de Tom Cruise, a devenit cunoscuta cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" si s-a remarcat apoi in filmul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" din 2005 si intr-o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy. In  2012, actrita a fost una dintre cele mai mediatizate celebritati din lume, dupa ce a divortat de Tom Cruise. Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit intr-un castel italian in 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urma, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) si Connor (17 ani).
 

 

Tot in 2012, actrita a aparut pe marile ecrane in comedie dezamagitoare Jack and Jill, a lui Adam Sandler. Filmul a fost un esec, nominalizat la Zmeura de Aur, iar actrita a fost criticata pentru interpretarea ei.

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies