marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keanu Reeves reinventeaza artele martiale: trailer pentru Man of Tai Chi, debutul regizoral al starului din Matrix

Keanu Reeves vrea sa reinventeze artele martiale in filmul Man of Tai Chi, debutul sau ca regizor. Primul trailer s-a lansa iar fanii au ocazia sa-l vada pe Keanu Reeves alaturi de maestrul cu care s-a antrenat pentru scenele de lupta din trilogia Matrix.

Keanu Reeves reinventeaza artele martiale: trailer pentru Man of Tai Chi, debutul regizoral al starului din Matrix

 

Keanu Reeves si-a lansat noul film in cadrul Festivalului de Film de la Beijing, unde si-a aratat simpatia fata de victimele cutremurului din regiuna Sichuan, din China, unde a avut loc un cutremur puternic la inceputul saptamanii.
 

Man of Tai Chi marcheaza debutul sau ca regizor si il are in prim plan pe Tiger Hu Chen, un expert in arte martiale cu care a lucrat la seria Matrix. Starul a marturisit la conferinta de presa ca a vrut sa aduca pe marile ecrane povestea lui Chen si l-a descris ca fiind "un om modern, dar care pastreaza traditiile", scrie Hollywood Reporter.

 

Keanu Reeves, in varsta de 48 de ani, joaca si el in film, insa in rol negativ. "Let the show begin" spune actorul in primul trailer al filmului care contine scene de lupta in stil Tai Chi, insa sustine ca filmul sau este o reinventare a artelor martiale. "Supravietuirea artelor martiale in cinematografie tine de reinventare. Trebuie sa fim deschisi la noi forme de arte martiale".

Acesa a a mai adaugat ca este bucurs ca debutat ca regizor cu acest film si spera sa ocupe din nou scaunul de regizor.


 


Chen practica Tai Chi inca din copilarie si a fost dublura unor vedete ca Uma Thurman, Lucy Liu, Jet Li si a fost antrenorul mai multor actrite ca Drew Barrymore sau Cameron Diaz.. Produs de China Film Group, , Wanda Group, Village Roadshow Picturessi Universal Pictures, Man of Tai Chi urmeaza sa se lanseze in vara acestui an in China.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies