marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey, chemat din nou în fața instanței pentru agresiune sexuală

Pare că această saga a rușinii e departe de-a se fi încheiat, cu toate că actorul a prins un nou rol și s-a reîntors la activitatea lui obișnuită.

Kevin Spacey, chemat din nou în fața instanței pentru agresiune sexuală
Când totul părea să reintre pe un făgaș normal pentru Kevin Spacey, care și-a văzut reputația terfelită într-un mega scandal cu conotații sexuale, iată că alte patru acuzații de acest fel l-au adus în fața tribunalului din Westminster. De data aceasta, starul din „American Beauty“ este învinuit că ar fi abuzat un bărbat, în martie 2005, la Londra – victima având acum, la 17 ani de la presupusul incident, vârsta de peste 40 de ani.
 
Un alt bărbat de 30 de ani îl acuză că, în 2008, tot la Londra, l-ar fi acostat pe vremea când era doar un adolescent de 16 ani.

 
Spacey, acum în vârstă de 62 de ani, ar fi profitat și de o altă victimă, prin aprilie 2013, în Gloucestershire, care la acea vreme ar fi avut doar 21 de ani.
 
În fine, o a patra persoană de sex masculin ar fi întreținut relații sexuale cu el, fără consimțământ.
 
În ciuda acuzațiilor grave – mai ales cea venită din partea celui care era minor la data săvârșirii faptei – Kevin Spacey a fost văzut ieșind zâmbind din tribunal. El și-a exprimat „dezamăgirea“ într-o declarație transmisă de Good Morning America. „Deși sunt dezamăgit de decizia lor de a merge mai departe, voi apărea voluntar în Marea Britanie de îndată ce voi putea și mă voi apăra împotriva acestor acuzații. Sunt încrezător că îmi voi dovedi nevinovăția“, a spus el.



Kevin Spacey este unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, având un palmares bogat și valoros. A câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul lui Roger „Verbal” Kint în „The Usual Suspects“ din 1995. Apoi, în 1999, a obținut Oscarul pentru prestația din filmul „American Beauty“. De asemenea, el a câștigat aprecieri pentru rolul ucigașului în serie John Doe din „Se7en“, unde a apărut alături de Brad Pitt și Morgan Freeman.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies