marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey, declarat nevinovat în procesul de abuz sexual intentat de Anthony Rapp

Mărturia lacrimogenă a actorului a convins curtea de jurați din New York că nu a molestat un tânăr de 14 ani.

Kevin Spacey, declarat nevinovat în procesul de abuz sexual intentat de Anthony Rapp
Târât într-un nou proces de către actorul Anthony Pratt, care susține că l-ar fi sedus sexual pe când avea doar 14 ani, actorul Kevin Spacey a fost interogat din nou de procurori, însă el a negat toate acuzațiile formulate împotriva sa.
 
La proces, Rapp a depus mărturie că Spacey l-a invitat la el acasă pentru o petrecere, înainte de a-l invita în dormitor după plecarea celorlalți invitați. Actorul, pe atunci de 26 de ani, ar fi avut un contact fizic cu Rapp, iar acesta ar fi plecat.
 
Într-o mărturie plină de lacrimi, Spacey a declarat că asta nu s-ar fi întâmplat niciodată și că nu ar fi fost atras de un tânăr de 14 ani.
 
„Nu îmi amintesc deloc să fi fost cu el la o petrecere privată, nici să fi mers cu el într-un apartament”, aşa cum afirmă reclamantul, a răspuns Kevin Spacey în apărarea sa. Totodată, el afirmă că, atunci când Rapp l-a acuzat prima oară de asemenea lucruri într-un articol publicat în 2017 de Buzzfeed News, a fost de-a dreptul „şocat, speriat şi confuz” şi că i-a prezentat colegului său de breaslă scuze publice doar la recomandarea agenţilor săi, un fapt pe care îl regretă astăzi. „Mi-am învăţat lecţia, să nu mă scuz niciodată pentru ceva ce nu am făcut”, a mai spus starul hollywoodian.

 
Verdictul juriului a fost că acesta nu l-a molestat pe Anthony Rapp, pe atunci minor. Rapp, care ceruse 40 de milioane de dolari daune, a părăsit instanța împreună cu avocații fără să discute cu presa. Totuși, avocatul său a declarat despre Spacey: „Nu are credibilitate. Uneori adevărul este cel mai bun. Și adevărul este că asta s-a întâmplat...”
 
În ciuda acestei mici victorii, Kevin Spacey trebuie să-și demonstreze nevinovăția și în alte dosare, lucru care l-au făcut o persona non grata la Hollywood și i-au sistat proiecte importante.
 
Spacey a mai fost acuzat că a pipăit un bărbat la un bar, că ar fi abuzat trei bărbați între 2004 și 2015 pe când era director de creație la teatrul Old Vic la Londra și că ar fi făcut avansuri altcuiva din echipa de filmare a producției „House of Cards“ – din care a și fost dat afară cu scandal.
 
FOTO: Profimedia 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies