marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: actrita de 22 de ani a pierdut rolul pentru care s-a luptat cu Jennifer Lawrence

Kristen Stewart nu va juca in filmul Lie Down in Darkness, a adaptare a romanului scris de William Styron, anunta Digital Spy. Actrita de 22 de ani urma sa o joace Peyton Loftis, personajul principal, o tanara cu tendinte suicidale. Jennifer Lawrence a fost si ea luata in vizor pentru acest rol, dupa ce a declarat ca este obsedata de el.

Kristen Stewart: actrita de 22 de ani a pierdut rolul pentru care s-a luptat cu Jennifer Lawrence

Vara trecuta, Kristen Stewart era in carti pentru a juca rolul principal in Lie Down in Darkness, insa recent, regizorul Scott Cooper a facut lumina si a declarat ca vedeta din Twilight nu face parte din proiect.

 

"Nu este adevarat, Kristen Stewart nu joaca in acest film" a spus el. Desi a declarat ca isi doreste mai mult ca orice pe lume acest rol, se pare ca Stewart n-a fost destul de convingatoare. 

 

 

Stewart nu este singura care voia sa puna mana pe acest rol. Si asa zisa rivala a ei, Jennifer Lawrence, castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in 2013, a declarat ca si ea ar fi interesata. Intr-un interviu acordat revistei W, Lawrence a spus: "Sunt obsedata de acest rol.Am un sentiment de protectivitate asupra tuturor personajelor pe care le joc". Se pare ca acrita din Silver Lingins Playbook nu ar fi obtinut rolul din cauza programului incarcat si suprapus cu filmarile de la Catching Fire, al doilea film din seria The Hunger Games, si filmarile la X-Men: Days of Future Past.

 

 

Scott Cooper, cunoscut pentru Crazy Heart, se va ocupa de regia filmului. Personajul principal este Peyton Loftis, o tanara tulburata si traumutizata de parintii ei. In timp ce mama ei o uraste si ii ofera afectiune doar surorii ei, tatal sau este abuziv si alcoolic. Tanara devine dezechibrata psihici si incepe sa se gandeasca la sinucidere.

 

Regizorul a spus ca scenariul este gata inca de cand se ocupa de drama Crazy Heart (2010), insa acum ramane doar problema alegerii distributiei. "Cand trebuie sa alegi o familie, este extem de important sa se potriveasca intre ei, trebuie sa fii atent, e o chestiune delicata.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies