marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart renunta la rolul din Focus: actrita rateaza sansa de a juca alaturi de Will Smith

Kristen Stewart a decis sa renunte la rolul din Focus, incercarea studiourile Warner Bros. de a realiza un film despre hoti profesionisti. Din fericire pentru producatori, Will Smith se afla in discutii cu studioul pentru a interpreta personajul principal.

Kristen Stewart renunta la rolul din Focus: actrita rateaza sansa de a juca alaturi de Will Smith

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata si cariera lui Kristen Stewart

 

Kristen nu este prima vedeta care renunta la acest proiect. In luna decembrie a anului trecut, Ben Affleck a declarat ca nu poate juca rolul principal din cauza altor angajamente. Desi nu pare sa aiba un inceput promitator, producatorii filmului Focus se afla momentan in discutii cu o alta super vedeta de la Hollywood – Will Smith, scrie Hollywood Reporter.
 

Cei de la Warner Bros. au mai avut o colaborare de succes cu Smith in anul 2007, cand au lansat filmul I Am Legend. Acesta a avut incasari de aproape 600 de milioane de dolari la nivel mondial, iar producatorii isi doresc un succes asemanator cu Focus, o pelicula bazata pe relatia dintre un hot profesionist si ucenica lui mult mai tanara, rol ce i-ar fi revenit lui Kristen. Desi se aseamana cu scenariul filmului Entrapment, care i-a avut in distributie pe Sean Connery si Catherine Zeta-Jones, Focus introduce si un al treilea personaj - fosta partenera a hotului. Intalnirea cu aceasta poate ingreuna cel mai mare jaf din viata lui, ce va avea loc in Buenos Aires.

 

Din echipa acestei productii fac parte Glenn Ficarra si John Requa, cei care ne-au adus Crazy, Stupid, Love. In momentul in care au scris scenariul pentru Focus ei ii voiau in rolurile principale pe Ryan Gosling si Emma Stone, dar din cauza programelor incarcate ale actorilor, acest lucru nu a fost posibil. Dupa aceea, ei au apelat la Affleck si Stewart, care s-au retras si asa au inceput negocierile cu Smith. Warner Bros. a mai incercat sa semneze un contract cu Smith pentru rolul lui Lobo, un anti-erou din lumea benzilor desenate DC.


Desi exista o sansa foarte mare ca Will Smith sa interpreteze rolul principal din filmul de actiune, inca nu exista nicio candidata oficiala pentru rolul ucenicei tinere. Ramane de vazut cine ii va lua locul lui Stewart si daca dinamica dintre nou-venita si Smith va aduce succesul asteptat de cei de la studiourile Warner.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies