marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: cel mai greu lucru pe care l-a facut actrita pentru un film, imagini de la premiera lui On The Road din New York

Actrita Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul emisiunii The Daily Show de pe 13 decembrie care a fost cel mai greu moment al carierei ei de pana acum.

Kristen Stewart: cel mai greu lucru pe care l-a facut actrita pentru un film, imagini de la premiera lui On The Road din New York

Filmul On The Road regizat de Walter Salles, adaptare a celebrului roman scris de Jack Kerouac a facut-o pe starul din Twilight mai lipsita de inhibitii. Actrita a explicat intr-o emisiune cum a reusit sa arate atat de exuberanta in scenele din On the Road.

 

"Asta sunt eu. Nu puteam sa o dau in bara cu On The Road. Asta a fost principala noastra motivatie. Simteam ca eram in stare de orice pentru acest film" a declarat aceasta.

Cea mai bine platita actrita din lume in 2012 a dezvaluit si care a fost cel mai dificil lucru pe care l-a facut in cariera: "Mi-a fost foarte frica de scena de dans din film. Nu apar in foarte mult in film, insa scenele in care apar sunt foarte exuberante si salbatice."

 

Actrita a participat ieri in New York la o proiectie a filmului On The Road unde a aparut intr-o tinuta controversata


In varsta de 22 de ani, Kristen a explicat ca romanul lui Jack Kerouac a marcat-o profund in adolescenta: "Am citit cartea cand eram in liceu si deja ma apucasem de actorie. Am inceput sa joc in filme pe la 9-10 ani. Am urmat o scoala publica pana la liceu si in primul an am gasit o lista de lectura iar aceasta carte se afla pe ea."


On the Road ii are in distributie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, insa alaturi de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi. Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor din '50 care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau.

 

 


Dupa moartea tatalui sau, Sal Paradise (Sam Riley), un tanar scriitor din New York il intalneste pe Dean Moriarty (Garrett Hedlund), un rebel periculos de seducator. Se inteleg bine din primul moment. Hotarati sa nu se multumeasca cu o viata mediocra, Sal si Dean pleaca intr-o calatorie. Cu sete de libertate, cei doi exploreaza lumea, calatoresc, cunosc multa lume si se regasesc pe ei insisi.

Perlicula care incheie franciza Amurg  - Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2 a facut pana acum incasari de 753 de milioane de $ la nivel mondial. Urmatorul film al lui Kristen Stewart va fi comedia Focus alaturi de Ben Affleck.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies