marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Twilight: un tanar din Missouri a pregatit un masacru la premiera ultimului film Amurg

Un barbat de 20 de ani din Missouri planuia un adevarat macel la cinema,  la premiera ultimului film din saga Twilight, scrie Hollywood Reporter care anunta ca tanarul care isi luase bilet la film facuse rost de un adevarat arsenal. Acesta a fost turnat politiei chiar de mama sa.

Twilight: un tanar din Missouri a pregatit un masacru la premiera ultimului film Amurg

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata lui Kristen Stewart


Cu ajutorul efectelor speciale, ultimul film din populara franciza creeaza o batalie spectaculoasa intre vampiri si declanseaza o baie de sange la final. Americanii s-au simtit amenintati insa de o noua baie de sange in cinematografe. Politia din Bolivar, Missouri l-a arestat pe Blaec Lammers in varsta de 20 de ani sub acuzatia de amenintare terorista si actiuni criminale, scrie Hollywood Reporter.

 

Tanarul facuse rost de doua pusti si in jur de 400 de cartuse si a cumparat bilete la cinema pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Mama sa l-a turnat insa la politie, iar tanarul a fost arestat. Acesta a declarat ca are multe in comun cu persoanele implicate in "recentele atentate de la cinema". Mama lui Lammers a explicat politiei ca fiul ei cumparase arme de asalt similare celei folosite in vara la uciderea a peste zece persoane la un cinematograf din Colorado, la premierea filmului Batman.


Inspectorul Dusty Ross, care l-a interogat pe Lammers, a declarat ziarului locall Bolivar Herald-Free Press ca tanarul cumparase un bilet pentru filmul de duminica dar se gandise si la supermarketul Walmart ca posibila tinta. Inspectorul a precizat ca in timpul interogatoriului Lammers si-a recunoscut intentiile criminale.

In luna iulie 2012, 12 oameni au murit si 58 au fost raniti la un cinematograf din Denver (Colorado) dupa ce James Eagan Holmes a deschis focul. Acestia se aflau la premiera de la miezul noptii a filmului The Dark Knight Rises.

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II atrage in acest sfarsit de saptamana un numar mare de tineri in cinematografe. Sunt asteptari ca filmul  Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  sa faca incasari de peste 145 de milioane de dolari in primele 3 zile, doar in SUA.

 



Modifică setările cookies