marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart danseaza lasciv in controversatul film On the Road

Kristen Stewart nu mai este idolul a milioane de adolescenti dupa scandalul amoros care a zguduit Hollywood-ul saptamanile trecute, insa straluceste in noul trailer al filmului "On The Road".

Kristen Stewart danseaza lasciv in controversatul film On the Road

GALERIE FOTO:  50 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

 

In noile imagini, Kristen Stewart este o o mireasa adolescenta si seducatoare si are parte de scene senzuale de dans alaturi de sotul ei Dean, interpretat de Garrett Hedlund. Versiunea britanica a trailerului este diferita de cea americana, care punea accentul pe personajele interpretate de starurile mari din film ca Viggo Mortensen sau Steve Buscemi.
 

In acest trailer sunt expuse mai mult conditiile emotionale ale personajelor si modul in care un stil de viata salbatic distruge pana si cele mai frumoase relatii.


Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau.  In film Kristen Stewart este Marylou sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si are parte de scene topless.
 

Dupa moartea tatalui sau, Sal Paradise ( Sam Riley), un tanar scriitor din New York il intalneste pe Dean Moriarty(Garrett Hedlund) , un rebel periculos de seducator. Se inteleg bine din primul moment. Hotarati sa nu se multumeasca cu o viata mediocra, Sal si Dean pleaca intr-o calatorie. Cu sete de libertate, cei doi exploreaza lumea, calatoresc, cunosc multa lume si se regasesc pe ei insisi. Cartea  a socat anii ’50 pentru cum prezinta fapte scandaloase, conduita imorala, drogurile, si sexul.


On the Road este adaptarea romanului cu acelasi nume scris de Jack Kerouac in 1951, care a definit o generatie intreaga in SUA. Romanul a devenit popular de la inceput si insusi autorul si-a dorit mult o adaptare a cartii sale, iar in 1954 aceasta i-a trimis o scrisoare lui Marlon Brando prin care ii propunea sa joace intr-un film inspirat de carte. Acesta nu i-a raspuns niciodata, insa producatorii de la Warner Bros si Paramount Pictures s-au luptat sa obtina drepturile. Din pacate, agentul lui Kourac a cerut mult prea multi bani, iar proiectul a fost abandonat.

 

Insa, in 1979, Francis Ford Coppola a cumparat drepturile pentru a produce filmul si a fost in negocieri cu diversi scenaristi. "Am incercat sa scriu singur scenariul, dar nu stiu cum, este foarte dificil pentru ca romanul se refera foarte in detaliu la o anumita perioada istorica. Iar asta presupune costuri foarte mari" a spus in urma cu multi ani Coppola.


Pana la urma, proiectul cinematografic a fost demarat in 2010, dupa ce Coppola a fost vrajit de filmele anterioare ale regizorului brazilian Walter Salles. Coppola a ramas atasat proiectului ca producator.

 

Kristen Stewart a spus ca inainte de filmarile propriu-zise toti actorii au plecat intr-o tabara de 3 saptamani, in care au citit multa literatura specifica generatiei beat, evenimentul fiind condus de biograful lui Kerouac, Gerald Nicosia.

 

Din distributie fac parte  Viggo Mortensen, Steve Buscemi, Kristen Stewart, Sam Riley, Kirsten Dunst, Amdy Adams, Garrett Hedlund, Terrence Howard. Filmul a avut premiera mondiala la editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes si urmeaza sa intre in cinematogragele din SUA pe 21 decembrie 2012.



 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies