marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Robert Pattinson apar imbratisati in noile imagini din ultimul film Twilight

Producatorii de la Summit Entertainment au lansat noi imagini din ultimul film Twilight, in care Robert Pattinson si Kristen Stewart apar in ipostaza de cuplu, imbratisati si fericiti.

Kristen Stewart si Robert Pattinson apar imbratisati in noile imagini din ultimul film Twilight


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

In viata reala cei doi sunt in centrul unui scandal care tine prima pagina a ziarelor din toata lumea de cateva saptamani, dupa ce Kristen Stewart l-a inselat pe iubitul ei cu regizorul Rupert Sanders, cu care a lucrat la Snow White and The Huntsman.

 


GALERIE FOTO:  30 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

 

Actrita de 22 de ani si-a cerut scuze public pentru "momentul de indiscretie" si de la izbucnirea scandalului s-a ascuns de presa, nu a aparut pe covorul rosu la premiera filmului "On the Road", iar surse apropiate actritei sustin ca este devastata de despartirea de Robert. Cei de la Hollywood Report scriu ca Stewart nu ar mai aparea in continuarea de la Snow White and The Huntsman.

 

In schimb, Robert Pattinson, in varsta de 26 de ani, e mai curajos, a avut deja doua aparitii in doua show-uri televizate carora le-a facut fata cu brio si continua turneul de promovare al celui mai recent film al sau, "Cosmpolis", regizat de David Cronenberg.

 

Cei doi vor fi nevoiti sa se intalneasca peste cateva luni cand vor promova ultimul film Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Cei doi sunt obligati sa participe la show-uri TV, la sedinte foto si la interviuri. Summit Entertainment a cheltuit peste un miliard de dolari pentru producerea si campania de marketing a intregii francize cu vampiri, inceputa in 2008 si care intre timp a ajuns un fenomen mondial. Studiourile nu-si permit un dezastru de box office tocmai la incheierea seriei.

 

 


 

Primele patru filme din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.

 

Povestea de iubire dintre muritoarea Bella si vampirul Edward se apropie de final, spre disperarea milioanelor de fani fanatici din intreaga lume. Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra si in jururul copilului cuplului, Renesmee, care este jumatate om-jumatate vampir.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies