marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie in public a lui Robert Pattinson dupa despartirea de Kristen Stewart: cum a reactionat actorul dupa ce a fost umilit de partenera din Twilight

Dupa 3 saptamani de la izbucnirea scandalului de infidelitate care a dus la despartirea dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson, actorul britanic si-a facut curaj sa iasa in public si sa ofere primul interviu. Acesta a fost invitat in cadrul emisiunii lui Jon Stewart.

Prima aparitie in public a lui Robert Pattinson dupa despartirea de Kristen Stewart: cum a reactionat actorul dupa ce a fost umilit de partenera din Twilight


Robert Pattinson a iesit devastat in urma scandalului de infidelitate creat de fosta sa iubita, Kristen Stewart. Aceasta a fost surprinsa de fotografi in ipostaze intime cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Hunstsman, in care actrita a fost eroina principala.


La scurt timp dupa aparitia pozelor, atat Rupert Sanders cat si Kristen Stewart au trimis comunicate oficiale in care isi cereau scuze pentru gestul lor, iar Stewart marturisea ca il iubeste pe Robert Pattinson si ca ii pare rau ca l-a ranit.


De atunci, acesta a devenit scandalul numarul 1 in America, tabloidele realizand zeci de pagini despre cei doi. Aseara, actorul de 26 de ani, aflat in plin turneu de promovare al filmului Cosmopolis, a acceptat sa vina la Jon Stewart in emisiune.
 


Pattinson a fost discret si atent cu raspunsurile pe care le-a dat si a evitat politicos orice intrebare despre fosta sa iubita, Kristen Stewart. Cei doi nu si-au mai vorbit si nici nu s-au mai vazut de cand a izbucnit scandalul in presa.

Atmosfera a fost una destinsa, Jon Stewart, gazda emisiunii i-a adus inghetata, glumind ca "suntem doar doua fete care stau de vorba. Spune-mi tot", i-a spus acesta lui Pattinson. "Ultima data cand m-am despartit de o fata, inghetata asta m-a ajutat sa trec peste. Cand esti tanar, o despartire te poate face sa simti ca viata s-a terminat" a mai spus Jon Stewart, incercand sa scoata mai multe informatii de la invitatul sau, insa Pattinson s-a tinut tare si n-a oferit nici un indiciu despre ce se va intampla mai departe cu cei doi.
 


Actorul a replicat: "Asta e problema mea in general, sunt ieftin. Nu mi-am angajat un purtator de cuvant. In mod normal, actorii afla intotdeauna ce intrebari vor fi inaintea unui interviu.  Deci trebuie sa imi anagajez si eu un purtator de cuvant".

 


Pattinson a incercat sa duca discutia intr-o directie mult mai potrivita pentru el, promovarea filmului Cosmopolis, regizat de David Cronenberg. "Este imposibil sa explic despre ce  e vorba in acest film. Este foarte excentric. Nu cred ca a mai fost facut un film ca asta sau daca se va mai face. Indiferent de ce spun oamenii, acest film reprezinta ceva nou."

 

Intrebat de gazda emisiunii daca acest scandal reprezinta sfarsitul lumii, Pattinson a raspuns: "Da, este sfarsitul lumii aceasta despartire. Asta e incercarea mea de a face o gluma!"

Robert Pattinson si Kristen Stewart au format pana luna trecuta unul dintre cele mai meditatizate cupluri din lume, idolii a milioane de fani, dar si unul dintre cele mai bogate perechi de la Hollywood.
 


Daca fosta sa iubita se ascunde de ochii presei, preferand sa nu vina pe covorul rosu la premierele filmului ei "On the Road", Robert Pattinson este mai curajos si va fi in plin turneu de promovare pentru Cosmopolis. Insa, cei doi vor fi nevoitit sa se intalneasca la premierele ultimului film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Conform contractului, cei doi trebuie sa indeplineasca conditiile si sa se afiseze impreuna pe covorul rosu.
 

Pattinson a surprins fanii din intreaga lume zilele trecute, cand a declarat ca finalul filmelor Twilight va fi diferit de cel din carti.

 

 

 

Potrivit revistei Entertainment Weekly, Melissa Rosenberg, scenarista filmului, a imaginat un alt final pentru aceasta pelicula, diferit de cel din carte, cu ajutorul scriitoarei Stephenie Meyer. Intr-un interviu acordat aceleiasi publicatii, Robert Pattinson s-a declarat surprins de felul in care se vor incheia pe marele ecran aventurile personajelor din "Twilight" - Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) si Jacob (Taylor Lautner).


"Cand am citit scenariul, am sarit brusc in sus. A trebuit sa recitesc ultimele pagini. Noul deznodamant face dreptate celui din carte", a declarat actorul britanic, preferand sa pastreze suspansul.


Saga Amurg Zori de ZI - Partea II se va lansa pe 16 noiembrie 2012.

 


 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies