marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart și Vincent Cassel trăiesc o aventură la limită Sub ape

Un horror SF despre necunoscutele din adâncuri.

Kristen Stewart și Vincent Cassel trăiesc o aventură la limită Sub ape
În 2050, nava Kepler 822, o platformă de cercetare și foraj operată de pe fundul gropii Marianelor, este lovită de ceea ce se presupune a fi un cutremur puternic.

În timp ce o parte a instalației este distrusă de incident, inginerul mecanic Norah Price (Kristen Stewart) și colegii ei, Rodrigo (Mamoudou Athie) și Paul (T.J. Miller), se îndreaptă spre compartimentul pentru capsulele de salvare. Cu toate acestea, cei trei descoperă că toate capsulele de salvare au fost deja dezlegate, căpitanul Lucien (Vincent Cassel) fiind singura persoană din zonă când ajung cei trei.



 

 
Împreună, ei ajung la o bază de control și îi găsesc pe biologul Emily Haversham (Jessica Henwick) și pe inginerul Liam Smith (John Gallagher Jr.), care nu reușesc să ia contact cu suprafața. Lucien le sugerează să folosească costume presurizate pentru a traversa pe jos o milă pe fundul oceanului până la Roebuck 641, sperând să revină la suprafață de acolo. În timp ce coboară într-un lift de marfă, casca defectă a lui Rodrigo face implozie sub presiunea apei, omorându-l. 


 

 
De-aici începe o serie de evenimente ciudate și, brusc, niște creaturi misterioase terorizează membrii echipajului aflat la șapte mile sub suprafața oceanului.

 

Filmul „Sub ape”/„Underwater” (2020) este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 23:15.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies