marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson are o noua iubita: cu cine se consoleaza actorul dupa despartirea de Kristen Stewart

Robert Pattinson pare sa isi revina din in ce mai repede dupa despartirea urata pe care a avut-o cu iubita sa, Kristen Stewart. Actorul din Twilight a fost vazut recent la o cina romantica cu solista Katy Perry, conform The Sun.

Robert Pattinson are o noua iubita: cu cine se consoleaza actorul dupa despartirea de Kristen Stewart

 

Dupa o luna de la despartirea de Kristen Stewart, Robert Pattinson a renuntat sa mai planga dupa ea si a inceput sa se afiseze tot mai mult in public. Dupa turneul de promovare al filmului Cosmopolis si cateva interviuri televizate, Robert Pattinson a fost surprins de papparazzi intr-o noua ipostaza.

Britanicul de 26 de ani a fost vazut in compania solistei Katy Perry la o cina romantica: "Ea a purtat un top mulat si stralucitor, iar Rob a stat toata noaptea cu privirea in decolteul ei. A incercat sa evite acest lucru ca sa n-o stanjeneasca, dar nu se putea abtine sa nu se uite la sanii ei. Parea destul de fermecata de sarmul lui si aratau destul de apropiati" a spus o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

 

Katy Perry a trecut si ea print-o perioada zbuciumata pe plan personal. Dupa ce anul trecut a divortat de actorul Russell Brand, recent, solista s-a despartit de iubitul ei, John Moyer.

 

Robert Pattinson a iesit devastat in urma scandalului de infidelitate creat de fosta sa iubita, Kristen Stewart. Aceasta a fost surprinsa de fotografi in ipostaze intime cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Hunstsman, in care actrita a fost eroina principala. La scurt timp dupa aparitia pozelor, atat Rupert Sanders cat si Kristen Stewart au trimis comunicate oficiale in care isi cereau scuze pentru gestul lor, iar Stewart marturisea ca il iubeste pe Robert Pattinson si ca ii pare rau ca l-a ranit.

 

 


Robert Pattinson si Kristen Stewart au format pana luna trecuta unul dintre cele mai meditatizate cupluri din lume, idolii a milioane de fani, dar si una dintre cele mai bogate perechi de la Hollywood.


Daca fosta sa iubita se ascunde de ochii presei, Robert Pattinson este mai curajos, a acceptat sa ofere doua interviuri televizate, cariera sa pare sa infloreasca odata cu lansarea noului film Cosmopolis, iar fanii din intreaga lume il simpatizeaza, in timp ce pe Kristen o ridiculizeaza. Insa, cei doi vor fi nevoiti sa se intalneasca la premierele ultimului film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Conform contractului, cei doi trebuie sa indeplineasca conditiile si sa se afiseze impreuna pe covorul rosu.


Saga Amurg Zori de ZI - Partea II se va lansa pe 16 noiembrie 2012.


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies