marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kurt Russell: Pierderea lui Paul Walker este o catastrofa. Ce dezvaluiri a facut despre scenariul lui Fast and Furious 7, cat de mult va aparea Brian O'Connor

Kurt Russell a dezvaluit ca inca nu stie ce schimbari vor suferi personajele din Fast & Furious 7, tinand cont de modificarile care vor fi facute in urma mortii lui Paul Walker.

Kurt Russell: Pierderea lui Paul Walker este o catastrofa. Ce dezvaluiri a facut despre scenariul lui Fast and Furious 7, cat de mult va aparea Brian O Connor

Intr-un interviu acordat in timpul Festivalului de Film de la Sundance, actorul a discutat despre efectele produse de evenimentul tragic petrecut la sfarsitul anului trecut.

 

Numindu-l pe Paul Walker "un baiat incredibil", Russell a marturisit ca scenariul va fi rescris, urmand sa fie numeroase modificari.

 

"Trebuie sa rescrie tot, trebuie sa faca orice trebuie pentru a rezolva aceasta situatie. Este o catastrofa. Este cel mai rau lucru care s-ar fi putut intampla unui film, dar nu e atat de rau precum ceea ce s-a intamplat cu Paul", a declarat Kurt Russell care in franciza Fast and Furious interpreteaza rolul tatalui presonajului lui Vin Diesel, Dominic Toretto.

 

Regizorul James Wan, scenograful Chris Morrgan si reprezentantii studioului Universal au ajuns la o intelegere si au hotarat ca legendarul personaj interpretat de Paul Walker va avea parte de o retragere in cea de-a saptea parte a francizei.

 

"Planul este sa retraga personajul intr-o maniera in care producatorii spera sa-i satisfaca pe fanii francizei. Se vor folosi de filmarile existente cu Walker", au scris cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

"Aceste schimbari necesita cateva secvente in plus care vor fi scrise si filmate in cele opt luni cu care a fost amanata lansarea oficiala", au mentionat cei de la Hollywood Reporter.

 

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker,  ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O'Conner in ultimele secvente din Fast and Furious 7. Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmarile la pelicula in locul fratelui sau, ca un omagiu adus actorului

 

 

Paul Walker si un prieten de-al sau, Roger Rodas, au murit in urma exploziei automobilului in care se aflau, in Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legisti, rezultatul unui accident.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies