marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 39 de ani, Chris Hemsworth a aflat că e predispus să facă Alzheimer

Un diagnostic şocant şi mult prea devreme primit de cineva atât de tânăr şi de vânos precum starul din „Thor“.

La 39 de ani, Chris Hemsworth a aflat că e predispus să facă Alzheimer
Pare incredibil cum un bărbat atât de bine clădit fizic şi mental poate primi o astfel de veste medicală. Ei bine, Chris Hemsworth a aflat acest lucru despre el chiar în cadrul seriei de documentare pe care a realizat-o pentru National Geographic, numită „Limitless“, despre posibilăţile pe care le avem pentru a impinge cât mai târziu în viaţă efectele îmbătrânirii.
 
Numai că, supunându-se el însuşi unei serii de teste genetice, pentru a demonstra ce predispoziţii sunt înscrise în ADN, Chris Hemsworth a descoperit el însuşi că are mari şanse să dezvolte Alzheimer. „Mi-au luat toate analizele de sânge și mi-au făcut o grămadă de teste, iar planul era ca, în fața camerei, să-mi spună toate rezultatele și apoi să vorbească despre cum poți îmbunătăți asta și asta“, a povestit el pentru „Vanity Fair“. „Iar Peter Attia, care este doctorul longevității în acel episod și care supervizează o mare parte din serial, l-a sunat pe Darren Aronofsky (producătorul seriei, n.r.) și i-a spus: «Nu vreau să îi spun asta în fața camerei. Trebuie să avem o discuție în particular și să vedem dacă el chiar vrea ca acest lucru să fie în serial». A fost destul de șocant, atunci când m-a sunat să-mi spună asta“, a spus starul din „Thor“ și „Extraction“.
 
Ulterior, actorul australian a spus că a fost pus în faţa propriului său destin medical şi că, inevitabil, a reflectat asupra propriului său sfârşit.
 
Hemsworth, care a apărut cel mai recent în rolul zeului tunetului din MCU în cea de-a patra sa apariție solo în „Thor: Love and Thunder“, din această vară, urmează să apară într-o altă continuare, „Extraction 2“, de anul viitor. De asemenea, el încheie un rol încă nedezvăluit în filmul „Furiosa“ din 2024, cu Anya Taylor-Joy, care se desfășoară în universul lui „Mad Max“.
 
FOTO: Disney+

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies