marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Lee Curtis și Arnold Schwarzenegger, din nou împreună, după 28 de ani

Au fost soț și soție în „True Lies“, iar zilele trecute, în fața legendarului TCL Chinese Theatre din Hollywood, păreau că nu s-au „despărțit“ nicio clipă.

Jamie Lee Curtis și Arnold Schwarzenegger, din nou împreună, după 28 de ani
Jamie Lee Curtis și Arnold Shwarzenegger au fost în centrul atenției zilele trecute, chiar în centrul Los Angelesului, când îmbrățișările calde, săruturile apăsate și ținutul de mână a fost atent studiat de cei care au venit s-o vadă pe talentata actriță cum își lasă amprentele pe o placă ce va fi aşezată pe aleea din faţa legendarului TCL Chinese Theatre din Hollywood.
 
De altfel, actriţa a avut parte de-o mulţime de revederi-surpriză în acea zi, ea fiind lăudată și aplaudată din public nu doar de fostul Terminator, cu care a jucat în urmă cu 28 de ani în spumosul film „True Lies“/„Minciuni adevărate“,  ci și de colega sa de breaslă, Melanie Griffith, dar și de mai tânăra sa colegă de platou, Kyle Richards, cu care joacă în nou-lansatul „Halloween Ends“.

 
Îmbrăcată într-un deux-pieces alb cu pantalon, care îi flata silueta – una incredibilă la cei 63 de ani ai săi –, Jamie Lee Curtis a fost tare emoționată că „urma“ ei la Hollywood va rămâne de-a pururea cimentată în placa onorifică din fața Chinese Theatre, alături de alte amprente valoroase ale marilor staruri hollywoodiene.
 


Mândru de ea și vădit bucuros de reîntâlnire, Arnold Schwarzenegger a fost generos cu gesturile tandre față de fosta lui colegă de filmare, chiar sub ochii soțului ei, Christopher Guest. Dar între ei nu e rost de pic de gelozie, cei doi actori fiind prieteni de-o viață.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies