marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi postere cu personajele din Terminator Genisys: Arnold Schwarzengger, Jason Clarke si Emilia Clarke se pregatesc sa infrunte viitorul

Una dintre cele mai indragite francize cinematografice este relansata in acest an. Terminator Genisys este intens asteptat de fanii genului si se anunta un adevarat spectacol. Cu o luna inainte de a intra in cinematografe, producatorii au lansat si o serie de postere cu personajele principale, printre care si Arnold Schwarzenegger.

Noi postere cu personajele din Terminator Genisys: Arnold Schwarzengger, Jason Clarke si Emilia Clarke se pregatesc sa infrunte viitorul

Au aparut 5 noi postere cu personajele filmului Terminator:Genisys, regizat de Alan Taylor si care trebuie sa revitalizeze una dintre cele mai importante fracize cinematografice. Emilia Clarke, Jason Clarke, Arnold Schwarznegger sau Jay Courtney apar in imaginile impresionante.

 

 

 

 

 

 

Arnold si Jason Clarke sunt cei care atrag atentia: Jason Clarke este acoperit cu metal, asa cum stim din seria originala ca arata celebrii roboti cand renunta la infatisarea umana. La 30 de ani de la premiera filmului Terminator, in regia lui James Cameron, considerat unul dintre filmele care a schimbat si influentat evolutia cinematografiei, ne reintoarcem in trecut, dar si in viitor, in Terminator: Genisys.

 

Arnold Schwarzenegger revine cu acest prilej in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

 

 

 

"Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies