marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lady Gaga ar putea fi Harley Quinn în viitorul musical „Joker“

Artistei îi place tot mai mult să-și asume roluri și, în curând, i-ar putea da replica lui Joaquin Phoenix.

Lady Gaga ar putea fi Harley Quinn în viitorul musical Joker
După „American Horror Story“ (2011), „Machete Kills“ (2013), „Sin City: A Dame to Kill For“ (2014), „A Star Is Born“ (2018) și „House of Gucci“ (2021), Lady Gaga a prins gustul actoriei și nu refuză niciun rol care i se oferă. Iar Oscarul de pe noptiera ei, primit în 2019 pentru coloana sonoră din „A Star Is Born“, o ambiționează să obțină unul și pentru interpretare actoricească, nu doar muzicală.

Lady Gaga în Gucci.

 
Și iată că acum Lady Gaga are oportunitatea de a i se alătura lui Joaquin Phoenix în distribuţia filmului „Joker: Folie à deux“. Este vorba despre o continuare regizată de Todd Phillips, care va fi o comedie muzicală, potrivit celor de la publicația „The Hollywood Reporter“.
 
„Folie à deux“ face referire la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi sau mai mulţi indivizi, în general membrii aceleiaşi familii. Singurul prieten apropiat căruia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni altul decât Harley Quinn, un personaj creat pentru prima dată pentru „Batman: The Animated Series“ la începutul anilor 1990.
 
Numele lui Lady Gaga a fost menționat la mai puţin de o săptămână după anunţul unei continuări a filmului „Joker“. Dar, întrucât Todd Philips a produs și „A Star Is Born“ în 2018, filmul în care Lady Gaga şi-a făcut debutul pe ecran cu un rol principal, e de înțeles de ce a ales-o pe aceasta pentru rolul lui Harley Quinn.
 
În 2016, Margot Robbie a jucat acest personaj în „Suicide Squad“. Versiunea ei de Harley Quinn a fost atât de apreciată, încât personajul a fost figura centrală a filmului „Birds of Prey“, realizat în 2020.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies