marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lady Gaga face pasul spre politică. E cel mai nou membru al cabinetului lui Joe Biden

Vedeta pop, democrată și activistă, tocmai a primit o numire importantă la Casa Albă.

Lady Gaga face pasul spre politică. E cel mai nou membru al cabinetului lui Joe Biden
Părerile politice ale cântăreței Lady Gaga nu au fost niciodată mai clare ca acum, când tocmai s-a alăturat oficial administrației lui Joe Biden, potrivit Comitetului pentru Arte și Științe Umaniste.

În urmă cu câteva ore, prin intermediul Twitter, contul oficial al Comitetului prezidențial pentru Arte și Științe Umaniste i-a urat bun venit câștigătoarei premiului Oscar și a zeci de premii Grammy ca membră a echipei actualului președinte american. „Bine ați venit noilor membri numiți ai Comitetului prezidențial pentru Arte și Științe Umaniste, în frunte cu Brice Cohen și Lady Gaga! Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a avea un impact pozitiv asupra activității artelor, bibliotecilor, muzeelor și științelor umaniste din întreaga țară“, se arată în comunicatul emis de Washington.


Cântăreața originară din New York și-a exprimat recunoștința pentru această numire prin intermediul Twitter, rețeaua de socializare preferată pentru problemele politice, de care interpreta nu este străină datorită pozițiilor sale axate pe libertate, drepturi și justiție cetățenească, idei care au determinat-o să-l înfrunte pe Donald Trump în mai multe rânduri.
Nici relația apropiată dintre Gaga și Joe Biden nu este o noutate. La 20 ianuarie 2021, în capitala SUA, vedeta din „A Star Is Born“ a cântat imnul național în timpul învestirii politicianului.


 

Comitetul prezidențial pentru Arte și Științe Umaniste (PCAH) este un comitet consultativ special al președintelui Statelor Unite, axat pe probleme culturale și pe programele unor agenții precum National Endowment for the Arts, Humanities și National Museum and Library Service.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies