marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

,,Legenda lui Tarzan” poate fi urmarita in premiera pe marile ecrane din 8 iulie: secretele celui mai tare film de aventura al verii

Warner Bros. Pictures si Village Roadshow prezinta filmul de aventura „Legenda lui Tarzan”, cu Alexander Skarsgard („Jurnalul unei adolescente” si serialul HBO „True Blood”) in rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, care va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 8 iulie.

,,Legenda lui Tarzan poate fi urmarita in premiera pe marile ecrane din 8 iulie: secretele celui mai tare film de aventura al verii

In film mai apar si laureatul Premiului Oscar Samuel L. Jackson („Pulp Fiction” si filmele „Capitanul America”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street” si filmul ce va avea premiera in curand „Brigada sinucigasilor”), nominalizatul la Premiul Oscar Djimon Hounsou („Diamantul sangeriu” si „Gladiatorul”), castigatorul Premiului Oscar Jim Broadbent („Iris”) si de dublu laureatul Premiului Oscar Christoph Waltz („Ticalosi fara glorie”, „Django dezlantuit”).

 

Au trecut multi ani de cand cel cunoscut ca Tarzan a parasit jungla africana si si-a asumat o noua identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Traieste o viata linistita si luxoasa alaturi de sotia lui, Jane (Margot Robbie), in momentul in care este rugat sa revina in Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzactie comerciala. Condus de lacomie si dorinta de razbunare, capitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios impotriva lui John, fara sa stie ce forte este pe cale sa dezlantuie.

 

David Yates (ultimele patru filme „Harry Potter” si „Animale fantastice si unde le poti gasi”, care va avea premiera in curand) a regizat „Legenda lui Tarzan”, dupa un scenariu de Adam Cozad si Craig Brewer, inspirat de o poveste de Brewer si Cozad pornind de la povestirile despre Tarzan ale lui Edgar Rice Burroughs. Legendarul producator Jerry Weintraub („Viata mea cu Liberace” si trilogia „Ocean’s”) a produs filmul impreuna cu David Barron (filmele „Harry Potter”, „Cenusareasa”), Alan Riche („Lovitura de stanga”) si Tony Ludwig („Starsky si Hutch”). Susan Ekins, Nikolas Korda, Keith Goldbertg, David Yates, Mike Richardson si Bruce Berman au fost producatori executivi.


Echipa din spatele camerelor i-a inclus pe directorul de imagine Henry Braham („Busola de aur” si „Gardienii galaxiei vol. 2”), scenograful laureat al Premiului Oscar Stuart Craig („Legaturi periculoase”, „Pacientul englez”, filmele „Harry Potter”), editorul Mark Day („Harry Potter si Talismanele Mortii” - partile 1 si 2) si creatoarea de costume Ruth Myers, nominalizata la Oscar („Emma”). Muzica este compusa de Rupert Gregson-Williams („Oameni mari si fara minte”)

„Legenda lui Tarzan” a fost filmat in studiourile Warner Bros., Leavesden, in Gabon, Africa, dar si in locatii din Italia si Marea Britanie.


Warner Bros. Pictures, alaturi de Village Roadshow Pictures si cu RatPac-Dune Entertainment, prezinta o productie Jerry Weintraub, o productie Riche-Ludwig si Beaglepug, un film de David Yates, „Legenda lui Tarzan”. Din 8 iulie, filmul va putea fi urmarit in 3D, IMAX 3D si 4DX, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies