marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Provocarile prin care a trecut Alexander Skarsgard pentru a-l juca pe Tarzan. Cum a obtinut corpul musculos al unei "bestii" FOTO

Alexander Skarsgard se pregateste sa cucereasca Hollywood-ul in aceasta vara, in "The Legend of Tarzan".  Tarzan ramane unul dintre cele mai iubite personaje pentru toate generatiile, iar filmul celor de la Warner Bros si Dark Horse Entertainment se anunta a fi unul dintre blockbusterele verii.

Provocarile prin care a trecut Alexander Skarsgard pentru a-l juca pe Tarzan. Cum a obtinut corpul musculos al unei bestii FOTO

Cand Edgar Rice Burroughs a scris romanul, l-a descris pe Tarzan ca fiind un barbat puternic, cu o constructie atletica, primitiva. Tarzan trebuie sa fie puternic, cu umeri lati si impunator prin forta si atitudine. Din 1918 si pana in 2014, au fost facute peste 200 de filme, inclusiv animatii, despre Tarzan. In revista Muscle and Fitness, Alexander Skarsgard si antrentoul sau au vorbit despre cum au reusit sa-l aduca in cea mai buna forma, desi actorul oricum era cunoscut pentru trupul sau atletic.

 

 

 

In revista Muscle and Fitness, Alexander Skarsgard si antrentoul sau au vorbit despre cum au reusit sa-l aduca in cea mai buna forma, desi actorul oricum era cunoscut pentru trupul sau atletic. Pe langa poveste, Skarsgard a muncit din greu pentru a obtine trupul unei "bestii". Cand Edgar Rice Burroughs a scris romanul, l-a descris pe Tarzan ca fiind un barbat puternic, cu o constructie atletica, primitiva. Tarzan trebuie sa fie puternic, cu umeri lati si impunator prin forta si atitudine. Din 1918 si pana in 2014, au fost facute peste 200 de filme, inclusiv animatii, despre Tarzan.


"Cand isi da jos prima data camasa, primul lucru pe care il observi este spatele sau arcuit. Pe platouri, s-a facut liniste cand si-a dat jos camasa si toti vorbeau in soapta. Atunci mi-am dat seama ca ne-am atins scopul, munca noastra era incheiata" a spus trainerul Magnus Lygdback. "Am vrut sa para mai masiv, dar nu exagerat. Este important pentru acest personaj aspectul fizic, asa ca am vrut sa arate flexibil si impunator, un om care s-ar putea misca lejer si fara sa ii fie teama prin jungla. Acesta este mediul lui natural, cu care este obisnuit" a spus Skarsgard.

 

Actorul de 39 de ani a muncit din greu, zi de zi, timp de cateva luni, in care facea regulat cel putin patru reprize de exercitii cu greutati, cu sesiuni in plus pentru abdomen. Apoi, au urmat exercitiile cardio, dar dupa primele 3 saptamani. Au continuat cu exercitiile pentru spate si picioare, bicepsi si tricepsi. Insa, acesta isi depasea in fiecare zi numarul de exercitii propuse de antrenorul sau personal.


"In primele trei luni, ne-am concentrat pe masa musuclara, consumam si 7000 de calorii pe zi". La finalul antrenamentului, care a durat 4 luni, Skarsgard a pus pe el 11 kilograme de masa musculara in plus.

Intr-un interviu acordat celor de la Collider, actorul de origine suedeza, care a devenit celebru odata cu serialul fenomen "True Blood", a vorbit despre ce l-a atras la acest film si perspectiva noua pe care o aduce pelicula. "The Legend of Tarzan" este regizat de David Yates si ii are in distributie pe Alexander Skarsgard, Margot Robbie si Samuel L. Jackson.


 

 

 

 

"Este un film de mare avengura, nu vor lipsi ecranele verzi, dar nici scenele in care hainele vor fi date jos, evident. Insa, ceea ce m-a atras la acest proiect este structura clasica a unei povesti epice, care, chiar daca a fost spusa de nenumaratori ori in trecut, va fi reflectata dintr-o noua perspectiva. In acest film, vedem flashback-uri din copilaria lui, dar il vedem mai mult pe Tarzan, care incearca reintegrarea intr-o societate moderna, in epoca victoriana. El nu este fericit in Anglia, desi are o sotie minunata si o viata buna, aparent. Dar, in sufletul lui, nu isi gaseste locul si stie ca viata asta nu i se potriveste. Acesta lupta launtrica om-bestie mi s-a parut fascinanta si cred ca exista in fiecare dintre noi" a povestit Skarsgard.

Please enable Javascript to watch this video

Please enable Javascript to watch this video

 

Una dintre provocarile personajului sau a fost dezvoltarea lui dintr-un copil care a trait in salbaticie intr-un tanar manierat. "Primele 25 de pagini din scenariu sunt despre viata lui actuala, moderna, cu Jane in Londra. El trebuie sa accepte ideea ca viata moderna nu ii este usoara, dar nici intorsul in jungla nu este o optiune, pentru ca in acea perioada nu i-a fost deloc usor sa supravietuiasca".

"Legenda lui Tarzan" se va lansa in cinematografe pe 8 iulie 2016.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies