marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio apara elefantii, dar nu renunta la filme: care este noua productie a actorului

A anuntat ca va sta o perioada de timp departe de filme, insa proiectele curg pe banda rulanta pentru Leonardo DiCaprio, Don Juan-ul de la Hollywood. Actorul lupta impotriva traficului de animale salbatice, insa a mai gasit timp sa se implice ca producator in filmul The Road Home, scrie deadline.com

Leonardo DiCaprio apara elefantii, dar nu renunta la filme: care este noua productie a actorului


Filmul The Road Home este inspirat de cartea cu acelasi nume a lui Michael Armour s  il are ca scenarist pe Scott Cooper cunoscut pentru Crazy Heart (2009). DiCaprio este implicat ca producator, insa este dorit si ca actorul principal din productie.  Actorul ar urma sa joace rolul lui Creek, un fermier din California in perioada anilor '30. Acesta se gaseste implicat in tot felul de pericole atunci cand politia ii cere ajutorul intr-un caz de crima.

 

DiCaprio, nominalizat la Oscar in acest an pentru rolul stapanului de sclavi din Django Unchained al lui Tarantino isi arata din nou talentul in doua filme in 2013, ultimele aflate pe lista sa glorioasa: The Great Gatsby in regia lui Baz Luhrmann va avea premiera la vara iar The Wolf of Wall Street, in regia lui Martin Scorsese se va lansa in toamna.

Pe langa filme, actorul de 38 de ani, a devenit in ultimii ani un activist infocat al drepturilor animalelor. Membru al asociatiei World Wildlife Fun care militeaza pentru drepturile si protectia animalelor salbatice, acesta s-a implicat activ in cea mai noua campanie a fundatiei de constientizare asupra traficului de vietuitoare salbatice, numita Hands Off My Parts.Astfel, actorul face eforturi pentru a informa opinia publica asupra abuzurilor care au loc pe piata neagra in privinta exploatarii ilegale a animalelor salbatice.


Leonardo DiCaprio a trimis email-uri celor care sprijina demersurile asociatiei World Wildlife Fun si altor celebritati de la Hollywood, rugandu-i sa semneze o petitie menita sa opreasca activitatea celor care au facut o afacere din traficul de vietuitoare salbatice."Traficul ilegal de animale salbatice este o amenintare urgenta mai ales in privinta tigrilor, a rinocerilor si a elefantilor. Aceste animale sunt ucise an de an pentru alimentarea unei piete mereu dornice de organele lor. Aceste specii pot sa dispara daca nu luam atitudine urgent impotriva traficului ilicit", spune DiCaprio.
 

Leonardo DiCaprio, membru al asociatiei World Wildlife Fun care militeaza pentru drepturile si protectia animalelor salbatice, s-a implicat activ in cea mai noua campanie a fundatiei de constientizare asupra traficului de vietuitoare salbatice, numita Hands Off My Parts (n.r. Ia-ti mainile de pe mine).

Astfel, actorul face eforturi pentru a informa opinia publica asupra abuzurilor care au loc pe piata neagra in privinta exploatarii ilegale a animalelor salbatice.

Leonardo DiCaprio a trimis email-uri celor care sprijina demersurile asociatiei World Wildlife Fun si altor celebritati de la Hollywood, rugandu-i sa semneze o petitie menita sa opreasca activitatea celor care au facut o afacere din traficul de vietuitoare salbatice.

"Traficul ilegal de animale salbatice este o amenintare urgenta mai ales in privinta tigrilor, a rinocerilor si a elefantilor. Aceste animale sunt ucise an de an pentru alimentarea unei piete mereu dornice de organele lor. Aceste specii pot sa dispara daca nu luam atitudine urgent impotriva traficului ilicit", spune DiCaprio.
- See more at: http://www.imparte.ro/Stiri-si-evenimente-caritabile/Leonardo-DiCaprio-lupta-impotriva-traficului-de-animale-salbatice-2836.html?utm_source=Ziare.com&utm_medium=InterPromo&utm_campaign=InterPromo#sthash.O5GNSKK1.dpuf


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies