marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio, de 20 ani nominalizat la Oscar, niciodata castigator: cele mai tari glume si imagini GIF facute de fani dupa ce starul a ratat inca o data statueta de aur

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai populari actori din lume, iar pe internet fanii il iubesc atat de mult incat au creat o sumedenie de GIF-uri si poze in care cer ca DiCaprio sa primeasca Oscarul. De 20 ani este nominalizat, cu 4 nominalizari pentru roluri ca cel din Aviatorul sau cel mai recent - The Wolf of Wall Street. In 2014, DiCaprio a ratat Osarul, iar internetul a explodat cu sute de glume. Iata cele mai tari reactii.

Leonardo DiCaprio, de 20 ani nominalizat la Oscar, niciodata castigator: cele mai tari glume si imagini GIF facute de fani dupa ce starul a ratat inca o data statueta de aur


Pe 2 martie, milioane de fani sperau pana in ultima ca Leonardo DiCaprio sa primeasca in sfarsit Oscarul. Insa, cursa a fost extrem de stransa in acest an, cu interpretari formidabile din partea tuturor nominalizatilor. Cel care a triumfat a fost Matthew McConaughey, pentru Dallas Buyers Club. Pe Twitter, fanii au luat foc dupa ce si in acest an, Leonardo DiCaprio a ratat statueta de Aur. El a fost nominalizat pentru cel mai bun actor in rol principal in The Wolf of Wall Street.

 

Internetul a explodat din nou dupa ce Leo a ratat si a patra oara sansa. Fanii sunt de parere ca este printre cei mai nedereptatiti actori de catre Academia Americana de Film.  Prima nominalizare a obtinut-o cand avea doar 19 ani, cu filmul What's Eating Gilbert Grape (1993).


"Leonardo DiCaprio va muri fara sa primeasca Oscarul, iar actorul care il va juca intr-un film biografic, o sa castige el Oscarul " a scris un fan pe Twitter. Altii au pus scene din film, mentionand ca DiCaprio trebuie sa fie trist ca plecat acasa iarasi cu mana goala.

Actorul de 39 de ani a fost extrem de elegant, si-a sustinut si imbratisat rivalul, Matthew McConaughey, insa momentele au fost imediat puse pe internet, cu mesaje amuzante. "Inca mai caut Oscarul" este poza care circula pe internet, in care DiCaprio apare cu un binoclu. Asa cum era de asteptat, continua glumele cu Leonardo DiCaprio si sansele sale la Oscar. Acesta a fost nominalizat pana acum de 4 ori pentru interpretare.

 

Leonardo DiCaprio, in varsta de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in in "Titanic" si "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar.

 

Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi vazut de curand in cinematografe in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann.


Iata cele mai tari glume pe care le-au facut fanii lui Leonardo DiCaprio, actorul care rateaza constant Oscarul


Fanii au inlocuit-o pe Julieta cu statueta Oscar :)

 

 

Matthew McConaughey (castigatorul Oscarului in 2014) si Leonardo Dicaprio au lucrat impreuna la The Wolf of Wall Street

 

 

 

Momentul in care Leonardo DiCaprio a ratat Oscarul in 2014, in defavoarea lui Matthew McConaughey

 

 

 

Fanii si-au imaginat cum ar fi arata Jay Gatsby tinand Oscarul in loc de pahar in The Great Gatsby

 

Momentul in care urma sa se afle castigatorul Oscarului pentru cel mai bun actor in 2014

 

 

 

Fanii au facut haz de necaz folosind o scena din Titanic

 

 

 

Scena din The Departed, imaginata de fani cu statuia Oscar :)

 

 

 

 

Una dintre cele mai grele scene din The Wolf of Wall Street. Fanii s-au intrebat daca nu cumva alerga dupa Oscar :)

 

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies