marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio este Lupul de pe Wall Street. Actorul se reuneste cu Martin Scorsese pentru al cincilea lor film impreuna

Una dintre cele mai apreciate si de succes colaborari regizor - actor de la Hollywood: Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese se reunesc pentru un nou proiect.

Leonardo DiCaprio este Lupul de pe Wall Street. Actorul se reuneste cu Martin Scorsese pentru al cincilea lor film impreuna

"The Wolf of Wall Street"  este al cincilea film care ii trece pe pe afis pe Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese dupa "The Aviator," "Gangs of New York," "The Departed" si "Shutter Island."


"The Wolf of Wall Street" va fi o drama despre despre un caz de frauda care a zguduit Bursa americana in anii '90. Scenariul are la baza autobiografia lui Jordan Belfort, un agent de bursa din Long Island care a stat 20 de luni in inchisoare pentru ca a refuzat sa coopereze intr-un caz de frauda din anii '90.


In acest caz au fost implicate persoane care lucrau pe Wall Street, in corporatii bancare dar si oameni infiltrati din mafie. Filmul se va axa pe relatia lui Belfort cu un agent FBI care incearca sa-l convinga sa devina informator. Pelicula produsa de Warner Bros. a fost anuntata de presa inca din urma cu 5 ani, insa a stat in faza de proiect pana acum.  "Am petrecut ca un star rock si am trait ca un rege" suna una din frazele lui Jordan Belfort (interpretat de DiCaprio) in biografia sa "The Wolf of Wall Street".


Scenaristul Terence Winter ( cunoscut pentru "The Sopranos," "Boardwalk Empire") lucreaza la script iar filmarile vor debuta in aceasta vara in New York scrie deadline.com.

In acest an, Martin Scosese a fost nominalizat la Oscar pentru regia de la pelicula 3D Hugo, in timp ce Leonardo DiCaprio a ratat o nominalizare la Oscar dupa ce prestatia sa din drama lui Clint Eastwood, J. Edgar nu  a reusit sa impresioneze.


Actorul de 37 de ani, il intrepreteaza pe Jay Gatsby in filmul lui Baz Luhrman  The Great Gatsby. Adaptarea romanului lui F. Scott Fitzgerald cu Isla Fisher, Carey Mulligan, Tobey Maguire si Joel Edgerton va fi lansata in 2012.
 


Intr-un top al celor mai bune colaborari dintre cei doi realizat de Huffington Post, pe primul loc este drama din 2006 The Departed.


2. The Aviator ( 2004)



 


3. Gangs of New York (2002)

4. Shutter Island  (2010)



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies