marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese se reunesc pentru al cincilea film impreuna: cei doi vor colabora la "The Wolf of Wall Street"

Este oficial. Dupa ce au existat mai multe discutii, Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au decis sa colaboreze pentru a cincea oara in cariera. Noul lor proiect va fi "The Wolf of Wall Street", in care DiCaprio va avea rol principal, iar Scorsese va regiza.

Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese se reunesc pentru al cincilea film impreuna: cei doi vor colabora la The Wolf of Wall Street

Dupa ce au avut succes nebun cu filmele "The Departed", "Gangs of New York", "Shutter Island" si "The Aviator",  DiCaprio si Scorsese continua una dintre cele mai celebre colaborari de la Hollywood. Dupa ce l-a avut ca favorit pe Robert De Niro, cu care a lucrat la 7 filme, celebrul regizor american a trecut la un actor mai tanar, caruia i-a schimbat cariera definitiv.

 

The Wolf of Wall Street este inspiratul din romanul  cu acelasi nume scris de Jordan Belfort, in care acesta si-a scris memoriile. Filmul se va concentra pe viata plina de succese si esecuri ale lui Belfort pe Wall-Street, dar si viata sa personala tumultoasa, marcata de petreceri, alcool si  droguri.

 

Filmarile vor incepe in august, in New York, iar DiCaprio se va implica si ca producator prin intermediul companiei sale Appian Way. Martin Scorsese sarbatoreste 60 de ani de cariera, fiind cel mai prolific regizor din cinematografia americana. Printre filmele sale care au facut istorie se numara Taxi Driver, Goodfellas, The Departed, Raging Bull, Casino, Gangs of New York .

 

In cei 60 de ani de cariera a devenit unul dintre cei mai premiati si aclamati regizori din istorie si continua si astazi sa isi surprinda fanii. Anul trecut, Scorsese a lansat Hugo, primul sau film 3D din cariera, despre care James Cameron a spus ca este cel mai bun film 3D facut vreodata. Hugo a primit 11 nominalizari la Oscar si a castigat 5 statuete.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies