marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, fotomodeul Toni Garn: cei doi au avut o relatie care a durat un an si jumatate

Actorul Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, modelul Toni Garrn, punand astfel capat unei relatii care a durat un an si jumatate, dupa ce starul american a fost vazut in timp ce pleca de la o petrecere in compania a 20 de femei tinere, informeaza dailymail.co.uk.

Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, fotomodeul Toni Garn: cei doi au avut o relatie care a durat un an si jumatate

O petrecere pe cinste la aniversarea a 40 de ani l-a costat pe Leonardo DiCaprio relatia cu iubita sa, dupa ce acesta a sarbatorit fara ea si inconjurat de alte 20 de fotomodele.

 

Actorul, in vârsta de 40 de ani, si modelul german Toni Garrn, in varsta de 22 de ani, s-au despartit in mod oficial dupa o relatie de un an si jumatate, afirma tabloidul Us Weekly. Cei doi au avut o relatie destul de discreta, inceputa in mai 2013, si nu au aparut niciodata impreuna pe covorul rosu.

 

 

 

Despartirea lor s-a produs recent, dupa ce starul american a fost fotografiat in timp ce pleca dintr-un club din South Beach, in Florida, in compania unui numar impresionant de admiratoare. "A plecat insotit de 20 de femei tinere. Leo si 20 de fete. El este eroul meu", a dezvaluit o sursa pentru Daily News Confidential. "Era inconjurat de fotomodele, care se aflau peste tot in jurul lui", a adaugat aceeasi sursa.

 

Toni Garrn nu a participat la petrecerea pe care Leonardo DiCaprio a organizat-o in urma cu câteva zile pentru a marca inchiderea evenimentului "Art Basel Miami". La eveniment au fost prezenti numerosi prieteni ai actorului, inclusiv magnatul din industria petroliera Brandon Davis si starul pop Joe Jonas.

 

Citeste continuarea pe mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies